Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Simit Tank

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Selamlar Arkadaşlar.Ben LPG tankını simit tank taktırmıştım.Yalnız tank 5 cm yüksek kaçtı.Yanlarını Strafor ile doldurdum.Size bir danışayım dedim.Benim için bagaj çok önemli ve strafor 50 lt lik yer kapladı.Aracın orijinal döşemesini tank ölçüsünde daire şeklinde kessem ,tankın 5 cm lik kısmı dışarıda kalsa , strafor kullanmasam nasıl olur?

Yanıtlama zamanı:

Tankın olduğu bölüm yine yukarıda kalacak Zaten stepne havuzunun alanı bagaj kadar. Ne kadarlık bir tasarruf olacakki ?

Siz bilirsiniz yine ama ben döşemeyi kesmezdim

Yanıtlama zamanı:

Kazançtan çok kaybetmiş olursunuz büyük ihtimalle. Simitin kapladığı alan zaten bagajın üçte ikisi neredeyse. Geriye kalan dairesel 1/3'lük alan da hiç kullanışlı olmayacaktır emin olun. Bir büyük valizi koyup dengesiz ve sağının solunun boş kaldığını görünce boş yere döşemeyi kestiğiniz için hayıflanırsınız... Hiç gerek yok yani. Strafor yerine daha sert ve dökülme riski olmayan EPS veya XPS levhaları tercih etmeniz de daha iyi olacaktır.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Kazançtan çok kaybetmiş olursunuz büyük ihtimalle. Simitin kapladığı alan zaten bagajın üçte ikisi neredeyse. Geriye kalan dairesel 1/3'lük alan da hiç kullanışlı olmayacaktır emin olun. Bir büyük valizi koyup dengesiz ve sağının solunun boş kaldığını görünce boş yere döşemeyi kestiğiniz için hayıflanırsınız... Hiç gerek yok yani. Strafor yerine daha sert ve dökülme riski olmayan EPS veya XPS levhaları tercih etmeniz de daha iyi olacaktır.

Teşekkürler cevap için.Peki bu EPS veya XPS levhaları nereden bulabilirim?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tankın olduğu bölüm yine yukarıda kalacak Zaten stepne havuzunun alanı bagaj kadar. Ne kadarlık bir tasarruf olacakki ?

Siz bilirsiniz yine ama ben döşemeyi kesmezdim

Ok.Kesmeyeceğim.Daha sert levhalara bakacağım.

Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler cevap için.Peki bu EPS veya XPS levhaları nereden bulabilirim?

Yapı marketlerin çoğunda var. Söyleyin size gösterirler. Hem kesmesi falan da çok daha kolay. Ölçüyü çıkarın, maket bıçağı ile bile kesebilirsiniz...

• 3 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bende 2011 model focusuma  bir hafta öce lpg taktırdım. stepnesi dolgu lastik olduğu için simit tank 5 cm fazlalık verdi. Strafor ile  hallettim  tankın geldiği bölümü kestim. gayet güzel oldu.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.