Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 201214 yıl comment_76129 Selamlar Arkadaşlar.Ben LPG tankını simit tank taktırmıştım.Yalnız tank 5 cm yüksek kaçtı.Yanlarını Strafor ile doldurdum.Size bir danışayım dedim.Benim için bagaj çok önemli ve strafor 50 lt lik yer kapladı.Aracın orijinal döşemesini tank ölçüsünde daire şeklinde kessem ,tankın 5 cm lik kısmı dışarıda kalsa , strafor kullanmasam nasıl olur? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 201214 yıl comment_76134 Tankın olduğu bölüm yine yukarıda kalacak Zaten stepne havuzunun alanı bagaj kadar. Ne kadarlık bir tasarruf olacakki ? Siz bilirsiniz yine ama ben döşemeyi kesmezdim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 201214 yıl comment_76137 Tankın olduğu bölüm yine yukarıda kalacak Zaten stepne havuzunun alanı bagaj kadar. Ne kadarlık bir tasarruf olacakki ? Siz bilirsiniz yine ama ben döşemeyi kesmezdim Aynen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 201214 yıl comment_76152 Kazançtan çok kaybetmiş olursunuz büyük ihtimalle. Simitin kapladığı alan zaten bagajın üçte ikisi neredeyse. Geriye kalan dairesel 1/3'lük alan da hiç kullanışlı olmayacaktır emin olun. Bir büyük valizi koyup dengesiz ve sağının solunun boş kaldığını görünce boş yere döşemeyi kestiğiniz için hayıflanırsınız... Hiç gerek yok yani. Strafor yerine daha sert ve dökülme riski olmayan EPS veya XPS levhaları tercih etmeniz de daha iyi olacaktır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 201214 yıl Yazar comment_76153 Kazançtan çok kaybetmiş olursunuz büyük ihtimalle. Simitin kapladığı alan zaten bagajın üçte ikisi neredeyse. Geriye kalan dairesel 1/3'lük alan da hiç kullanışlı olmayacaktır emin olun. Bir büyük valizi koyup dengesiz ve sağının solunun boş kaldığını görünce boş yere döşemeyi kestiğiniz için hayıflanırsınız... Hiç gerek yok yani. Strafor yerine daha sert ve dökülme riski olmayan EPS veya XPS levhaları tercih etmeniz de daha iyi olacaktır. Teşekkürler cevap için.Peki bu EPS veya XPS levhaları nereden bulabilirim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 201214 yıl Yazar comment_76154 Tankın olduğu bölüm yine yukarıda kalacak Zaten stepne havuzunun alanı bagaj kadar. Ne kadarlık bir tasarruf olacakki ? Siz bilirsiniz yine ama ben döşemeyi kesmezdim Ok.Kesmeyeceğim.Daha sert levhalara bakacağım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 201214 yıl comment_76155 Teşekkürler cevap için.Peki bu EPS veya XPS levhaları nereden bulabilirim? Yapı marketlerin çoğunda var. Söyleyin size gösterirler. Hem kesmesi falan da çok daha kolay. Ölçüyü çıkarın, maket bıçağı ile bile kesebilirsiniz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201511 yıl comment_305038 Bende 2011 model focusuma bir hafta öce lpg taktırdım. stepnesi dolgu lastik olduğu için simit tank 5 cm fazlalık verdi. Strafor ile hallettim tankın geldiği bölümü kestim. gayet güzel oldu. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın