Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl comment_70214 Arkadaşlar bu gün aracımı yıkarken bişey dikkatimi çekti. Benim aracımın sağ farı ve sol farı arasında fark var.Daha detaylı anlatmak gerekirse. Sol farım sağ farıma nazaran daha dışarıda ve kasayla arasında daha fazla açıklık var(yaklaşık yarım santim). Bu durum sizlerdede varmı bu kadarcık şaşma mümkünmü yoksa benim aracım hatalımı? şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl comment_70216 Belki oturmamıştır yada motor kaputu tam simetrik monte edilmemiştir, çünkü monte et yolla kafası varya, bendede bagaj kapagı yamuk duruyordu serviste yaptılar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl comment_70224 Arkadaşlar bu gün aracımı yıkarken bişey dikkatimi çekti. Benim aracımın sağ farı ve sol farı arasında fark var.Daha detaylı anlatmak gerekirse. Sol farım sağ farıma nazaran daha dışarıda ve kasayla arasında daha fazla açıklık var(yaklaşık yarım santim). Bu durum sizlerdede varmı bu kadarcık şaşma mümkünmü yoksa benim aracım hatalımı? şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. Fotoğraf yüklerseniz daha net anlar yorum yapabiliriz ve kendi aracımızla kıyaslayabiliriz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl Yazar comment_70228 Anlıyamadığım şekilde foto yükliyemiyorum.Fotonun boyutu çok yüksek diyor küçültüyorum olmuyor sadece 11 k lık foto yükleme hakkım kalmış diyor. Size şöyle tarif edeyim yandan farın kenarlarına bakın kasayla birleştiği yere işte orada farklılık var sol far daha dışarıda sağ fara nazaran dediğim gibi yarım santimilk fark var sanki sol kazalıda tam oturmamış far. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl comment_70237 Anlıyamadığım şekilde foto yükliyemiyorum.Fotonun boyutu çok yüksek diyor küçültüyorum olmuyor sadece 11 k lık foto yükleme hakkım kalmış diyor. Size şöyle tarif edeyim yandan farın kenarlarına bakın kasayla birleştiği yere işte orada farklılık var sol far daha dışarıda sağ fara nazaran dediğim gibi yarım santimilk fark var sanki sol kazalıda tam oturmamış far. bu resme bakın görebilecekmisiniz benim aracımda Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl comment_70240 Tolga bey sizin arabanın regıde cok guzelmıs bu arada Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl comment_70242 Teşekkürler dediğiniz problem varmı ben fark edemedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl comment_70243 Resim nasıl yüklenir ? http://www.focusclubtr.com/forum/99-resim-ekleme/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl comment_70246 ben asimetrik bişey göremedim ama belki çok dikkatli bakınca olabılır geçen bende aynı çıkıntıya rastladım bendede sağ çamurlugun dısına cok cıkmıs gıbı geldı sol camurlukta aynı baktım belkıde ıkısıde oturmamısta olabılır Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl comment_70258 Pek bişey belli olmuyor,farları daha yakından çekin öyle bakalım.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl Yazar comment_70269 o kadar uzaktan farkedilmez birde tersten bakınca belli oluyor önden değil arka kapıdan öne doğru bakın farların çıkıntısına doğru bir taraf daha fazla çıkıyor bende Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl comment_70274 O zaman uygun bir foto bekliyoruz bizde bakalım değerlendirelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl comment_70288 http://img808.images...013/1009543.jpg bu resme bakın görebilecekmisiniz benim aracımda Tolga bey aracınızın rengi gece grimi ? kül kahverengimi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl comment_70309 Arkadaşlar bu gün aracımı yıkarken bişey dikkatimi çekti. Benim aracımın sağ farı ve sol farı arasında fark var.Daha detaylı anlatmak gerekirse. Sol farım sağ farıma nazaran daha dışarıda ve kasayla arasında daha fazla açıklık var(yaklaşık yarım santim). Bu durum sizlerdede varmı bu kadarcık şaşma mümkünmü yoksa benim aracım hatalımı? şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. Ferhat bey benin bildigim sol farin sag fardan daha asagiya bakmasi gerekiyor karsidan gelen aracin sol farinizdan etkilenmemesi icin. Cok dikkatli bakmadan uzak anlasilmiyorsa olay bu ama direk goze carpiyorsa bir sorun var demek Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl comment_70311 Ferhat bey benin bildigim sol farin sag fardan daha asagiya bakmasi gerekiyor karsidan gelen aracin sol farinizdan etkilenmemesi icin. Cok dikkatli bakmadan uzak anlasilmiyorsa olay bu ama direk goze carpiyorsa bir sorun var demek Bu ayrı sabri, arkadaşın dediği monte sorunu! Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın