ferhat tezcan Oluşturma zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 2, 2012 Arkadaşlar bu gün aracımı yıkarken bişey dikkatimi çekti. Benim aracımın sağ farı ve sol farı arasında fark var.Daha detaylı anlatmak gerekirse. Sol farım sağ farıma nazaran daha dışarıda ve kasayla arasında daha fazla açıklık var(yaklaşık yarım santim). Bu durum sizlerdede varmı bu kadarcık şaşma mümkünmü yoksa benim aracım hatalımı? şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre D. Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Belki oturmamıştır yada motor kaputu tam simetrik monte edilmemiştir, çünkü monte et yolla kafası varya, bendede bagaj kapagı yamuk duruyordu serviste yaptılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tolga Ata Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Arkadaşlar bu gün aracımı yıkarken bişey dikkatimi çekti. Benim aracımın sağ farı ve sol farı arasında fark var.Daha detaylı anlatmak gerekirse. Sol farım sağ farıma nazaran daha dışarıda ve kasayla arasında daha fazla açıklık var(yaklaşık yarım santim). Bu durum sizlerdede varmı bu kadarcık şaşma mümkünmü yoksa benim aracım hatalımı? şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. Fotoğraf yüklerseniz daha net anlar yorum yapabiliriz ve kendi aracımızla kıyaslayabiliriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Anlıyamadığım şekilde foto yükliyemiyorum.Fotonun boyutu çok yüksek diyor küçültüyorum olmuyor sadece 11 k lık foto yükleme hakkım kalmış diyor. Size şöyle tarif edeyim yandan farın kenarlarına bakın kasayla birleştiği yere işte orada farklılık var sol far daha dışarıda sağ fara nazaran dediğim gibi yarım santimilk fark var sanki sol kazalıda tam oturmamış far. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tolga Ata Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Anlıyamadığım şekilde foto yükliyemiyorum.Fotonun boyutu çok yüksek diyor küçültüyorum olmuyor sadece 11 k lık foto yükleme hakkım kalmış diyor. Size şöyle tarif edeyim yandan farın kenarlarına bakın kasayla birleştiği yere işte orada farklılık var sol far daha dışarıda sağ fara nazaran dediğim gibi yarım santimilk fark var sanki sol kazalıda tam oturmamış far. bu resme bakın görebilecekmisiniz benim aracımda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre D. Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Tolga bey sizin arabanın regıde cok guzelmıs bu arada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tolga Ata Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Teşekkürler dediğiniz problem varmı ben fark edemedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Resim nasıl yüklenir ? http://www.focusclubtr.com/forum/99-resim-ekleme/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre D. Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 ben asimetrik bişey göremedim ama belki çok dikkatli bakınca olabılır geçen bende aynı çıkıntıya rastladım bendede sağ çamurlugun dısına cok cıkmıs gıbı geldı sol camurlukta aynı baktım belkıde ıkısıde oturmamısta olabılır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Pek bişey belli olmuyor,farları daha yakından çekin öyle bakalım.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 o kadar uzaktan farkedilmez birde tersten bakınca belli oluyor önden değil arka kapıdan öne doğru bakın farların çıkıntısına doğru bir taraf daha fazla çıkıyor bende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tolga Ata Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 O zaman uygun bir foto bekliyoruz bizde bakalım değerlendirelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 aziz efe Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 http://img808.images...013/1009543.jpg bu resme bakın görebilecekmisiniz benim aracımda Tolga bey aracınızın rengi gece grimi ? kül kahverengimi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Arkadaşlar bu gün aracımı yıkarken bişey dikkatimi çekti. Benim aracımın sağ farı ve sol farı arasında fark var.Daha detaylı anlatmak gerekirse. Sol farım sağ farıma nazaran daha dışarıda ve kasayla arasında daha fazla açıklık var(yaklaşık yarım santim). Bu durum sizlerdede varmı bu kadarcık şaşma mümkünmü yoksa benim aracım hatalımı? şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. Ferhat bey benin bildigim sol farin sag fardan daha asagiya bakmasi gerekiyor karsidan gelen aracin sol farinizdan etkilenmemesi icin. Cok dikkatli bakmadan uzak anlasilmiyorsa olay bu ama direk goze carpiyorsa bir sorun var demek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Ferhat bey benin bildigim sol farin sag fardan daha asagiya bakmasi gerekiyor karsidan gelen aracin sol farinizdan etkilenmemesi icin. Cok dikkatli bakmadan uzak anlasilmiyorsa olay bu ama direk goze carpiyorsa bir sorun var demek Bu ayrı sabri, arkadaşın dediği monte sorunu! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Bende de aynı sorun vardı Otokoçta usta kaputu açtı iki tane civata geşetti farın civatalarını, ayarladı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
ferhat tezcan
Arkadaşlar bu gün aracımı yıkarken bişey dikkatimi çekti.
Benim aracımın sağ farı ve sol farı arasında fark var.Daha detaylı anlatmak gerekirse.
Sol farım sağ farıma nazaran daha dışarıda ve kasayla arasında daha fazla açıklık var(yaklaşık yarım santim).
Bu durum sizlerdede varmı bu kadarcık şaşma mümkünmü yoksa benim aracım hatalımı?
şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
17
10
6
4
Popular Days
May 4
33
May 2
16
May 8
7
May 3
4
Top Posters For This Question
ferhat tezcan 17 posts
Yakup Ç. A. 10 posts
Tolga Ata 6 posts
Cem Boneval 4 posts
Popular Days
May 4 2012
33 posts
May 2 2012
16 posts
May 8 2012
7 posts
May 3 2012
4 posts
Popular Posts
Alperen G.
demek ki o kadar da koskoca değil.. premium araçlarda bile çıkıyor böyle sorunlar.. bir ara, sırf merakımdan DH'nin BMW 5 serisi başlığına takılmıştım.. orada bile montaj hatalarında, trim yanlış
Yakup Ç. A.
Kesinlikle hepsinde var. Fabrikasyon ise ancak makyajda düzelir hepsinde yoksa insan hatası bayi bakmalı.
ferhat tezcan
Size şöyle bir örnek vermem gerekirse hayatımda 6 kez araç değiştirdim bunlardan 3 ü sıfırdı ve 5 ini babamın parasıyla almıştım. Fakat bu son aldığım araçı neredeyse tamamiyle kendimin ve eşimin bi
Bu soruda 59 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap