Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl comment_70018 güzel yerler gezmek nasip olmadı daha ama fırsat kolluyorum. oradaki atmosfer çok ayrı bir duygu olmalı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl comment_70022 Gelibolu'da yaptığım askerlik sayesinde gezip görebildiğim, zamanın ruhunu yoğun şekilde yaşayabileceğiniz yerler.. Ancak gidecekler için tavsiye, yanınıza mutlaka rehber alın. anlatsın, açıklasın. yoksa gidersiniz, bir tabela görürsünüz; "CONKBAYIRI"... altında bir paragraf yazı... o kadar... "hmmm conkbayırı burası demek" der ve devam edersiniz yolunuza.. ama yanınızdaki rehberin anlattıklarıyla oraları daha iyi anlayabilirsiniz.. ilk gidişimizde rehbersiz gittik, taş toprak gezip geldik. bu arada gezilecek alana sadece anıt bölgesi değil koca gelibolu yarımadasıdır.. ikinci gidişimizde rehber ile gittik, nemli gözlerle ayrıldık.. Allah şehitlerimizden razı olsun.. Mayıs 2, 201214 yıl Alperen G. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl Yazar comment_70027 Gelibolu'da yaptığım askerlik sayesinde gezip görebildiğim, zamanın ruhunu yoğun şekilde yaşayabileceğiniz yerler.. Ancak gidecekler için tavsiye, yanınıza mutlaka rehber alın. anlatsın, açıklasın. yoksa gidersiniz, bir tabela görürsünüz; "CONKBAYIRI"... altında bir paragraf yazı... o kadar... "hmmm conkbayırı burası demek" der ve devam edersiniz yolunuza.. ama yanınızdaki rehberin anlattıklarıyla oraları daha iyi anlayabilirsiniz.. ilk gidişimizde rehbersiz gittik, taş toprak gezip geldik. bu arada gezilecek alana sadece anıt bölgesi değil koca gelibolu yarımadasıdır.. ikinci gidişimizde rehber ile gittik, nemli gözlerle ayrıldık.. Allah şehitlerimizden razı olsun.. Söylediklerine aynen katılıyorum alperen rehber gerçekten gerekli gezip görülen yerden ziyade orada yaşanmış olan şeyler daha bir değer katıyor geziye bu arada gelibolu nun neresinde askerdin aslen geliboluluyum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl comment_70028 Söylediklerine aynen katılıyorum alperen rehber gerçekten gerekli gezip görülen yerden ziyade orada yaşanmış olan şeyler daha bir değer katıyor geziye bu arada gelibolu nun neresinde askerdin aslen geliboluluyum. Askeri Mahkeme'de hakimdim.. Hamzakoy'un üzerinde... Askeri Hastane'nin yanında.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl Yazar comment_70030 Askeri Mahkeme'de hakimdim.. Hamzakoy'un üzerinde... Askeri Hastane'nin yanında.. Anladım bizim eski eve çok yakın orası yazıcızade mahhalesindeydi ev şimdi merkez camiinin yanında. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl comment_70031 Sanırım tekrar hatırlatmanın zamanı.. Oraya yolum düşerse eğer.. Bu ağabeyi kesin bulucam Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl comment_70042 Anladım bizim eski eve çok yakın orası yazıcızade mahhalesindeydi ev şimdi merkez camiinin yanında. walla mahalle adını tam hatırlamıyorum.. gelibolu her ne kadar küçücük, pek imkanı olmayan bir yer olsa da güzel anılarla ayrıldım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl comment_70046 Askerliğim esnasında sadece boğazdan gemi ile geçip şehitliği selamlama şerefine ermiştim ve tüylerim diken diken olmuştu,bi gün nasip olursa bende gezmek istiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl comment_70147 İki sene önce ben Çanakkaleye kampa gittiğimde Rehber eşliğinde oraları gezdim gördüm.İnsan orada bulunduğu sürece sanki başka bir Atmosferdeymiş gibi oluyor.Her Türk gencinin oraları gidip görmesini isterim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl comment_70176 Ne mutlu ki bize böyle bir ecdadımız var.......Evet herkezin burayı ziyaret etmesi gerekli ...... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl comment_70181 ALLAH C.C onlardan razı olsun Şehitlerimizin mekanı cennet olsun .onlarla her zaman gurur duyuyorum... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın