Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

F3 te müzik dinlerken arka kapılardan gelen patırtı


Önerilen Mesajlar

Bir kaç kişi daha şikayet etmişti bu patırtı şikayetinden, bugün vakit bulunca arka kapı döşemesini söktüm sesin kaynağı ortaya çıktı.

Sesi yapan kapının üstüne yapıştırılmış olan şu siyah süngerimsi yapıdaki malzeme. Döşemeyi söktükten sonra bile patırdamaya devam ediyor, arkasındaki cam motoruna vurdukça ses yapıyor.

fotoraf0124j.th.jpg

Bu resimdede görüleceği üzere süngerimsi malzemenin arkasında tamamen açık alan ise, malzeme titredikçe diyafram gibi hareket etmesine ve sesin iyice artmasına sebep oluyor.

fotoraf0125.th.jpg

fotoraf0123b.th.jpg

Bu da kapı döşemesinin iç yüzeyi, burayı daha stabil hale getirmek için herhangi bir uygulama yapmaya gerek var mı. Eğer uygun malzeme var ise nedir ve nasıl yapılır.

fotoraf0126.th.jpg

Şimdiii bu kapılara ve kapı döşemesine ne gibi bir işlem yapmak lazım, ben ses sistemi falan kurmayı düşünmüyorum sadece şu tuhaf patırtılardan falan kurtulmayı istiyorum. Bütün fikirlere açığım neler yapılabilir yorumları ve yardımları bekliyorum.

Heee belki bu arada oem speaker ları değiştirmenin de ses üzerinde faydası olur mu, yoksa ampli. falan koyulmayacaksa tamamen gereksiz mi.

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Osman abi emeğine sağlık,iyi çalışma olmuş inşallah olumlu neticeyide alırsın,bende aynı sıkıntıyı çekiyorum artık geçi olarak çareyi sesi ön kolonlara vermekte buldum,o halde müzik dinlencek gibi değil hoporlör patlak gibi ses yapıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.