Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201115 yıl comment_2962 Fotoğraf çekmeyi beceremesemde yinede seviyorum.Elimdeki makineninde özelliklerini şuanda tam bilmiyorum ama çektiğim bazı fotoları bu başlık altında sizlerle paylaşmak istiyorum.Lütfen fotoğrafları eleştiriniz, ışığı yanlış yönden almış olabilirim, gölgelere dikkat etmemiş olabilirim, yada fotoğrafçılık ile ilgili birçok hatam olabilir, bunları söyleyip uyararak daha güzel fotolar çekmemi sağlarsanız sizlere minnettar kalırım. Şimdiden Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201115 yıl comment_12384 Eleştiriyorum bak sonra üzülme ama 2. Resimdeki manzara ve 3. Resimdeki çiçek çok değişik şeyler değil bence ama nesnelerin pozisyonlandırılması güzel olmuş. 1. Resimde arı fotoğraf karesinin küçük bir kısmını kaplıyor.Bulunduğu yer güzel ama biraz daha yakın çekim yapılabilirdi sanki.Ama yinede standartların üstünde bir fotoğraf olmuş.O arıyı orada yakalayabilmek için çok uğraşmış olmalısınız 4. ve 5. Resimler ise ancak bu kadar güzel çekilebilirdi bence. 10 üzerinden 8 veriyorum Başlangıç için mükemmel fotoğraflar Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201114 yıl comment_35496 Eleştiriyorum bak sonra üzülme ama 2. Resimdeki manzara ve 3. Resimdeki çiçek çok değişik şeyler değil bence ama nesnelerin pozisyonlandırılması güzel olmuş. 1. Resimde arı fotoğraf karesinin küçük bir kısmını kaplıyor.Bulunduğu yer güzel ama biraz daha yakın çekim yapılabilirdi sanki.Ama yinede standartların üstünde bir fotoğraf olmuş.O arıyı orada yakalayabilmek için çok uğraşmış olmalısınız 4. ve 5. Resimler ise ancak bu kadar güzel çekilebilirdi bence. 10 üzerinden 8 veriyorum Başlangıç için mükemmel fotoğraflar Burayı görmemişim teşekkür ederim geçte olsa Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201114 yıl comment_35577 Zaten üstteki denemelerin + araştırmalar sonucu kardeşime FZ35 almıştık, 25 daha da iyiydi ama üretimi yoktu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın