Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201214 yıl comment_67155 arabayı çalıştırdıktan sonra boşta iken ve gaz pedalına hafifçe bastığımda motordan zıngırdama sesi gibi bir uğultu geliyor.pedala biraz bastırınca ses kesiliyor yada artan gaz sesi ile duyamıyorum.araç gazda bu şekilde iken benzinde çalıştırdığımda tamamen normal çalışıyor.araç hareket halinde sırası ile vitesleri deniyorum güç kaybı yok gibi.lpg de sistemsel bir hata mı var,tesisatında yada beyninde -programındamı bir sıkıntı var,bilemiyorum. yoksa enjektörde mi bir sorun var? egzoz ,yada bağlantılarında sorun olabilirmi, yorumlarınızı bekliyorum.teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201214 yıl Yazar comment_67241 Öncelikle,Aracınızda hangi marka Lpg takılı ve Lpg taktıralı ne kadar süre oldu,Lpg uzun süredir var ise hiç bakıma sokuldumu malum siz araça bakmassanız oda size bakmaz.. lavato simit takılı ne zaman takıldığını ve bakım geçmişini de bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201214 yıl comment_67265 Kuvvetle muhtemel enjektörlerden geliyordur. Siz yine de bir baktırın. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın