Yaşar Yüce Oluşturma zamanı: 14 saat önce Raporla Share Oluşturma zamanı: 14 saat önce Merhaba arkadaşlar, 2025 model Ford Kuga Active X (225/55 R19) kullanıyorum. Aracın üzerinde tam boy yedek lastik bulunmuyor. Lastik tamir kiti var ama uzun yola çıktığım için bagaja tam boy veya en azından ince stepne koymayı düşünüyorum. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan birkaç konuda bilgi rica ediyorum: Aracın stepne yuvasına tam boy 225/55 R19 lastik sığıyor mu? Sığmıyorsa hangi ölçüde stepne kullanıyorsunuz? 18 inç stepne kullanan varsa lastik ölçüsü nedir? Kriko, bijon anahtarı ve stepne sabitleme aparatı sonradan temin edildiyse parça numaralarını veya nereden aldığınızı paylaşabilir misiniz? Uzun yolda sorunsuz kullandığınız bir çözüm varsa tavsiyelerinizi de öğrenmek isterim. Şimdiden bilgi paylaşan herkese teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: 1 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 1 saat önce Lastik taban genişliğinden kontrol edilebilir yeterli olup olmadığı. Ama tam boy stepne çok yüksek ihtimalle yeterli olmaz. Zaten tam boy stepne bagajı küçülteceği için mantıklı olmaz. Alttaki köpüğü de değiştirmek (yükseltmek) gerekir. Geçmişte subwoofer takmak için ben stepneyi iptal etmiştim (eski kugada). Ölçüler microcatte vardı, servis kontrol edebilir. Sizde tabanda sabitleme demiri varsa (bagaj tabanına kaynaklı parça) , sonradan alınıp takilabilir. Benim düşüncem, lastik tamir kiti her zaman daha iyi bir çözüm. Tek lastik yırtılması ihtimali çok düşük bir ihtimal, olursa da kasko bu günler için var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap