Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

2018 Lpgli Araç Motor İkaz Lambası

Kerim Aslan

Soru

İyi akşamlar.

2018 model 107 binde bir aracım var. 12 binde aldım ve 6 yıldır bende. Bakımları zamanında yapıldı.

Bir kaç hafta önce yokuşta biraz yüklendiğimde motor ikaz lambası yaktı, performansta düşme olmadı. Stop edip bir süre bekledim ama ikaz lambası sönmedi. Motor bölümünde gözle görülür bir akıntı vs yok. 

Lpg filtresini değiştirdik, gaz ayarı yapıldı ikaz lambasını söndürdük. Fakat birkaç gün sonra tekrar yaktı.  Sonrasında yolda motor silkeledi. Ustaya götürdüm 2. silindir de arıza vermiş arza kodunu silelim benzinde kullan tekrar yapacak mı ona göre bakalım dedi.

Benzinde ikaz lambası yandı ama ne lpg de nede benzinde kullanırken motor teklemiyor. Cumartesi yine ustaya götüreceğim, sizede bir danışayım istedim. 

Benim aklıma gelen bujileri en son 50 binde değişti bujilerden olabilir mi diyorum. Birde korktuğum sibop/subaplar.

Kerim Aslan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 2 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

• 0
15 dakika önce, A.Coşar yazdı:

Merhaba. Çelik sübap yoksa bu araç yüksek performanslı kullanınca LPG'de sorun yarattı ben kullanırken. Ben sübapları çelikle değiştirince hiç bir sıkıntı kalmadı.

Yanıtınız için teşekkür ediyorum. Muhtemelen bende o istikamete doğru gidiyorum. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.