Yanıtlama zamanı: Ocak 30Ock 30 comment_523767 Fren düzgün tutmuyor turbo devreye girmiyordu sanayiye gittim (2007 dizel focus 2 araç) westinghouse bozulmuş dedi usta. Parçanın zor bulunma ihtimali var çok sık arızalanan bir parça değil dedi. İstersen arabayi bırak biz halletmeye çalışalım dedi ben de yanaşmadım. Dediği gibi bu westinghouse bulunmasi zor bir parca mi? Değişim ya da tamiri oluyorsa fiyat ne çıkar? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30Ock 30 comment_523771 1 saat önce, Barış Canbazoğlu yazdı: Fren düzgün tutmuyor turbo devreye girmiyordu sanayiye gittim (2007 dizel focus 2 araç) westinghouse bozulmuş dedi usta. Parçanın zor bulunma ihtimali var çok sık arızalanan bir parça değil dedi. İstersen arabayi bırak biz halletmeye çalışalım dedi ben de yanaşmadım. Dediği gibi bu westinghouse bulunmasi zor bir parca mi? Değişim ya da tamiri oluyorsa fiyat ne çıkar? hiç duymamıştım böyle bir parça adı.. acaba waste gate mi dedim ama varmış galiba Ford Focus Westinghouse (vestenhauz) | Çıkma & Sıfır – Otoçıkma Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30Ock 30 Yazar comment_523774 Gerçekten ilginç, kimisi diyor westinghouse yani doğru tanımıyla fren servosu bozuk. Kimisi diyor vakum hattını kontrol ettir. Ben de bilemedim. Turbo da olmayınca vakum gibi duruyor ama. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın