Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

DPF Koruma İçin Katkı Maddesi Kullanan Var mı?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
12.01.2026 - 08:03 tarihinde, Ali Gök yazdı:

yusuf bey servise uğrayıp randevu oluşturun. bizim araçlar için güncelleme varmış. çarşamba günü gideceğim inş.

Ali bey,

Servis sonucunu paylaşabilirmisiniz,başarı ile sonuçlandımı acaba forum üyeleri arakdaşlarda bilgilenmesi açısından çok iyi olur.

Teşekkürler   

• Yanıt 35
  • Görüntüleme 4,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yusuf Doğan
    Yusuf Doğan

Liqui moly turkiye sayfasindanda alabilirsiniz uzun suredir bircok kez alisveris yaparim bir sorun yasamadim egemot otomotiv turkiye distribitoru paketlemesi kargosu sikintisiz oluyor ayrica urunu yet

• volkan karakuş
    volkan karakuş

Kemal bey aracınızın güncellemesi var egr açma kapanma oranları ile ilgili bakım için gittiğinizde sorun sadece güncelleme varmı diye sorun mümkünse müşteri temsilcisine usta başina sormasını isteyin

• Yusuf Doğan
    Yusuf Doğan

teşekkür ederim üstad malesef biz ilçede olduğumuz için hemen ulaşamıyoruz servise k.maraşta yok malatyaya gidecez ama   şimdi kar kış iş güç  sizden tecrübelerinizi dinlemek isterim inşallah yaptırın

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

yazılımı güncelledik dediler ama çarşambadan beri belirgin bir fark göremedim. 15-20 dakikalık bir sürüş yapmazsam ortalama 7-8 günde sürün diye uyarı veriyordu. henüz daha o süre dolmadı. başka yerden de mazot almıyorum ki etkisini görmek için. 

EGR sıfırladık dediler ama  EGR sıfırlamak temizlemek mi iptal etmek mi tabi onu da bilmiyorum. 

Yanıtlama zamanı:
28 dakika önce, Ali Gök yazdı:

yazılımı güncelledik dediler ama çarşambadan beri belirgin bir fark göremedim. 15-20 dakikalık bir sürüş yapmazsam ortalama 7-8 günde sürün diye uyarı veriyordu. henüz daha o süre dolmadı. başka yerden de mazot almıyorum ki etkisini görmek için. 

EGR sıfırladık dediler ama  EGR sıfırlamak temizlemek mi iptal etmek mi tabi onu da bilmiyorum. 

EGR zamanlamasını yazılımla yenilediler bu 7-8 günde uyarı gelmez ise yazılım başarılı olmuştur,DPF'in çabuk dolmasının sebebi EGR nin gereginden fazla açılarak yanma odasındaki ısıyı düşürerek nox gazının oranını azaltmak bu esnadada aşırı kurum oluştuğundan parkül filtreniz uyarı veriyordu bu süre şimdi uzamış olacak,araç sistemini yeni emisyon değerlerine göre ayarladılar almanyada ama başarısız oldu şimdi düzelttiler artık katkıyıda kullanın 150 ml full depoya  2000 km'de bir bana dua edeceksiniz. 

Yanıtlama zamanı:

biraz araştırdım da performansın da artması lazımmış bu durumda

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Ali Gök yazdı:

biraz araştırdım da performansın da artması lazımmış bu durumda

biraz daha canlanır araç siz katkıyı kullanın 1800 -2000 devir aralığında kullanın şehir içerisinde  partikül temizlendikce fark edersiniz.

Ali bey burdan takibini yapabilirsiniz.

rejenerasyon tablosu.png

Yanıtlama zamanı:

katkının ismi neydi, nerden alıyordunuz?

Yanıtlama zamanı:
18 saat önce, Ali Gök yazdı:

N11'den aldım ben ali bey satıcı puanına bakarak aldım,zira bağzı satıcılar kutusu deforme olan ürün yollmışlar  

5123.pdf

Pardon hepsiburada.com ali bey link aşağıda 

https://www.hepsiburada.com//lm-liqui-moly-pro-line-dizel-partikul-filtre-dpf-korumasi-1-litre-5123-pm-HBC0000AJVKLU

Yanıtlama zamanı:

Liqui moly turkiye sayfasindanda alabilirsiniz uzun suredir bircok kez alisveris yaparim bir sorun yasamadim egemot otomotiv turkiye distribitoru paketlemesi kargosu sikintisiz oluyor ayrica urunu yetkili saticidan aliyorsunuz yeni tarihli ve guvenilir tabi bence isterseniz inceler degerlendirirsiniz

Yanıtlama zamanı:
16.01.2026 - 21:31 tarihinde, Ali Gök yazdı:

Ali bey selamlar serviste yazılım güncellemesi yapmıştınız ne durumdasınız inşallah sonuç pozitiftir 

Yanıtlama zamanı:

geçen çarşamba gününden sonra uzun yol yapmadım, hala dolu diye uyarı vermedi. elimden geldiğince de gitmemeye çalışıyorum ki etkisini tam ölçeyim. uyarı verince bilgilendireceğim

Yanıtlama zamanı:

Iyi aksamlar Ali bey guncellemeyi serviste ucretsiz mi yapiyorlar? Bende de 2020 model 1.5 ecoblue var şimdilik boyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama basima gelirse diye soruyorum. Birde aracimin garantisi yok

Yanıtlama zamanı:

günecellemeyi ücretsiz yapıyorlar ama garantiden mi ücretsiz oldu yoksa güncelleme mi ücretsiz bilmyiyrum

Yanıtlama zamanı:
10 saat önce, Ali Gök yazdı:

günecellemeyi ücretsiz yapıyorlar ama garantiden mi ücretsiz oldu yoksa güncelleme mi ücretsiz bilmyiyrum

Geri çağırma kapsamına giren tüm araçlar ücretsiz ali bey.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
24.01.2026 - 01:25 tarihinde, Ali Gök yazdı:

geçen çarşamba gününden sonra uzun yol yapmadım, hala dolu diye uyarı vermedi. elimden geldiğince de gitmemeye çalışıyorum ki etkisini tam ölçeyim. uyarı verince bilgilendireceğim

Ali bey sonuç  sanırım olumlu, çizelgedeki devir aralıklarınıda eklerseniz sonuç daha istikrarlı olur

Yanıtlama zamanı:

ya neyi kasteddiğinizi anlamadım teknik bilgiler konusunda kör cahilim 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.