Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2025Ksm 9 comment_523206 Merhabalar, 2013 yani focus 3 bir araca sahibim ancak geçtiğimiz günlerde aracımda cruise control sisteminin çalışmadığını farkettim araç uzun yıllardır bizde ve aktif olarak cruise control özelliğini kullanmaktaydık sorunun nedenini anlayamadım tuş takımının aydınlatmasında sorun olmadığı için sorunun elektiriksel olmadığını düşündüm ama yinede sigortaları kontrol ettim ancak sigortalarda sağlam daha önce başına böyle bir durum gelen varmı Kasım 9, 2025Ksm 9 Alper Hisarkaya tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2025Ksm 9 comment_523207 Aydınlatma olması düğmenin sağlam olduğu anlamına gelmez. En olası sorun bence düğme. Bunun dışında arıza kodlarına bakmakta da yarar var. Abs gibi farklı sebepleri de olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2025Ksm 12 comment_523215 Direksiyon yükseklik ve derinlik kolunu açın. Aşağı yukarı ileri geri hareket ettirin düzelir. Temas sorunu var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2025Ksm 23 Yazar comment_523303 Sorunu çözdüm öncelikle yorum yazan herkese teşekkür ederim, çözümü şöyle buldum foCCCus programına bağladım araca cruise control fonksiyonu kapattım araca yazılımı yükledim sonrasında tekrar bağlanıp özelliği aktif ettim sonrasına hız limitleyici geldi hız sabitleyici gelmemişti bu durumda da akünün + kutubunu söküp 3dakika bekleyip tekrar taktığımda hız sabitleyicide geldi böylece bu hatanında çözümü bulunmuş oldu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın