Ali Gök Oluşturma zamanı: 4 saat önce Raporla Share Oluşturma zamanı: 4 saat önce arkadaşlar 5 6 aydır araştırdığım 2025 honda cb125f motorsiklet geldi. 2023 ve 2024 modellerde yorumlarda yag kaçacağı olduğu ve frenlerinin çok kötü olduğu yorumu oldukça fazla. tabi abartıldığı kadar sorun yok diyende var. hiç kullanan tecrübe edinen oldu mu? klasik model motorsiklet yamahada yok suzikide yok. honda da sadece bu model var. bende spor tarz sevmiyorum. kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini merak ediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: 4 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 4 saat önce Kullanmadım ama 1.4 lt tüketim biraz fazla iddialı. YBR ile bile zordu o değerler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Gök Yanıtlama zamanı: 4 saat önce Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: 4 saat önce (düzenlendi) yakıt konusunda herkes hem fikir şehir içi kullanımda ne zaman yakıt aldığını hatırlamıyorsun diye söylüyorlar. ama nedense fren konusunda canını seven binmesin diyecek kadar iddialı konuşanlar var. 100 lük kanuniyi 150 ccye yükselttim ama istediğim gücü alamadım. keşke 150 cclik klasik motorsiklet olsa. 4 saat önce Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap