Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

yeni honda cb125f hakkında?

Ali Gök

Önerilen Mesajlar

arkadaşlar 5 6 aydır araştırdığım  2025 honda cb125f motorsiklet geldi. 2023 ve 2024 modellerde yorumlarda yag kaçacağı olduğu ve frenlerinin çok kötü olduğu yorumu oldukça fazla. tabi abartıldığı kadar sorun yok diyende var. hiç kullanan tecrübe edinen oldu mu? klasik model motorsiklet yamahada yok suzikide yok. honda da sadece bu model var. bende spor tarz sevmiyorum. kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini merak ediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

yakıt konusunda herkes hem fikir şehir içi kullanımda ne zaman yakıt aldığını hatırlamıyorsun diye söylüyorlar. ama nedense fren konusunda canını seven binmesin diyecek kadar iddialı konuşanlar var.

100 lük kanuniyi 150 ccye yükselttim ama istediğim gücü alamadım. keşke 150 cclik klasik motorsiklet olsa.

Ali Gök tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.