2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız×
Hoş Geldiniz!
Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
2 Agustos günü İzmir otoyolundan İstanbula gelirken 170 km'den sonra araçta cam tavanda rüzgar sesi almaya başladım. Normalde de bu hızlara çıktığımda hic sorun yaşamazdım. Ama ciddi bir rüzgar vardı hatta Osmangazi köprüsünde şiddetli rüzgardan dolayı hiz sınırını 65 km'ye indirmişlerdi. Aracı bakıma vereceğim, bunu servise söyleyip tavana baktırsam mı yoksa yapalım derken daha da bozarlar mı emin olamadım. Trim sorunum falan yok. Ağrısız başıma iş açmış mı olurum. Videoyu ekliyorum oradan da ses dinlenebiliyor.
Soru
Bülent Y.
Merhaba
2 Agustos günü İzmir otoyolundan İstanbula gelirken 170 km'den sonra araçta cam tavanda rüzgar sesi almaya başladım. Normalde de bu hızlara çıktığımda hic sorun yaşamazdım. Ama ciddi bir rüzgar vardı hatta Osmangazi köprüsünde şiddetli rüzgardan dolayı hiz sınırını 65 km'ye indirmişlerdi. Aracı bakıma vereceğim, bunu servise söyleyip tavana baktırsam mı yoksa yapalım derken daha da bozarlar mı emin olamadım. Trim sorunum falan yok. Ağrısız başıma iş açmış mı olurum. Videoyu ekliyorum oradan da ses dinlenebiliyor.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 0 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap