Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Sabit hızda devir dalgalanması

Yakup Demkan

Soru

Herkese iyi günler dilerim 

Arkadaşlar benim pederin aracı ile uzun yola çıkmıştım sabit 130 ile giderken devir 2 binde ilerlerken devir saati yükselip iniyordu garip bir şekilde aracı sarsıyordu

Araç ford focus 2020 model 1.5 dizel ecoblue 

Hız sabitliyecisi ile giderkende ayni durum oldu gaza sabit basarkende aynı durum oldu 

Bişey daha fark ettim şehir içinde düşuk hızlarda yaptığı sarsıntının sanki uzun yol versyonu gibiydi 

Aracı geçen sene 70 binde aldık (ilk aldığımız zamanda düşük hızlarda sarsıntı yapıyordu nasıl desem gaza oturmayınca bildiğiniz araba tekler gibi oluyordu) Şuan 140 bine dayandı 

1 senede ise sadece bakımdan bakıma gitti 

Birde araç ile sabıt hızda ve yüksek vitesde ilerlerken yani karşımızda yokuşlu bir yol varken araç vites düşürmüyor bida dikkatimi çekti yani aracın vites düşürmesi için gaza abanman lazım oluyor 

Yakında servise götüreceğim ama bu durumu yaşayan varmı merak ettim 

Cevaplarınız için teşekkür ederim .

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 0 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

Bu soru henüz cevaplanmamış

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.