Yiğit K. Oluşturma zamanı: Çarşamba saat 19:38 Raporla Share Oluşturma zamanı: Çarşamba saat 19:38 öncelikle selamın aleyküm.1 milyon TL civarına focus bakıyoruz öncedende focusumuz vardı 2016 model 1.6 ti-vct trend x şimdi tekrardan focus almayı düşünüyoruz bütçe 1 milyon tl civarı bu fiyata düşük km 1.6 tdci ve 1.6 ti-vct trend x var fakat 90-100 bin km civarında titanum da var.sizce hangisini almalıyız.(önceki aracımızı 6 bin km lpg ile kullanmıştık sübap erimesi kaç bin km kullandıktan sonra oluyor?bu konuda da bilgilendirirseniz sevinirim.) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: dün saat 05:13 Raporla Share Yanıtlama zamanı: dün saat 05:13 1 milyon civarı en mantıklı olan focus 3.5 titanium 2015-2018 arası 1.5 tdci powershift., gerçi son zamanlarda bakmadım titanium bulunabilirmi çok emin değilim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yiğit K. Yanıtlama zamanı: dün saat 05:27 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: dün saat 05:27 13 dakika önce, Adem Kazıl yazdı: 1 milyon civarı en mantıklı olan focus 3.5 titanium 2015-2018 arası 1.5 tdci powershift., gerçi son zamanlarda bakmadım titanium bulunabilirmi çok emin değilim. 1.5 tdci powershift değilde 1.6 tdci bulunabiliyor zaten manuel bakıyoruz o yüzden 1.6 tdci düşünüyorum bu fiyata titanium bulunabiliyor rahatlıkla. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: dün saat 05:41 Raporla Share Yanıtlama zamanı: dün saat 05:41 benim arabada daha 2 yaşında 2023 model ve 20-40 bin km de 1250 ye falan bulunuyor.. biraz bütçeyi zorlarsanız tavsiye ederim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap