Yanıtlama zamanı: Mart 18, 20251 yıl comment_520455 Arkadaşlar öncelikle selamlar, Focus 2013 Titanium aracımın akü değişimi sonrasında teyp üzerinden aux-bluetooth bağlantılarında problem yaşıyorum. Akü kutupbaşını söküp takma deneyimini çok kez tekrarladım. Çok nadir durumlarda telefonum bluetooth olarak bağlanıyor araç üzerinden konuşmalarımı vs yapabiliyorum fakat kontağı açıp kapatınca o fonksiyonda gidiyor. Forumlarda aradığımda pek bir yöntem bulamadım fakat benimle aynı sorunu yaşayan yabancı bir arkadaşın video linkini bırakıyorum. Konu ile ilgili fikirlerinizi bekliyorum. Videodaki arkadaşla tam olarak aynı problemi yaşıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 20251 yıl comment_520459 2011 model araç ile sizin araçta aynı işi yapan farklı modüller var. Ancak büyük ihtimalle sorunun kaynağı her iki durumda da modül arızası. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 20251 yıl Yazar comment_520513 Cevabınız için teşekkürler, bildiğiniz Bursa-Kocaeli çevresinde aracı gösterebileceğim bir usta veya servis var mıdır? Kocaeli ESOTO yetkili servis pek ilgilenmek istemedi maalesef. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 20251 yıl comment_520514 4 dakika önce, Rahim Gökçe yazdı: Cevabınız için teşekkürler, bildiğiniz Bursa-Kocaeli çevresinde aracı gösterebileceğim bir usta veya servis var mıdır? Kocaeli ESOTO yetkili servis pek ilgilenmek istemedi maalesef. İstanbul'a yolunuz düşerse Kartal Oto Sanayi'nde Mekanik Ford var. Savaş Usta yardımcı olacaktır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 20251 yıl comment_520515 20 dakika önce, Rahim Gökçe yazdı: Cevabınız için teşekkürler, bildiğiniz Bursa-Kocaeli çevresinde aracı gösterebileceğim bir usta veya servis var mıdır? Kocaeli ESOTO yetkili servis pek ilgilenmek istemedi maalesef. bursada ford mods var işinin ehli biridir ona gösterebilirsin Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın