Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

abs ikaz ışığı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

araçda abs ikaz ışığı yanıyor bazen sönüyor ama son 2 gündür hiç sönmedi ve ikz ışığı yandığında abs devre dışı olup fren zayıflıyor...

Yanıtlama zamanı:

1. Araç çalıştırılıp, henüz tekerlek dönemden lamba yanarsa, beyin-beyin tesisatından şüphelenmelli

2. Tekerlekler döndükten sonra lamba yanıyorsa, senörler-kablolardan şüphelenmeli

Yanıtlama zamanı:

Bu arada fren hidroliği azalmış yani balatalar bitiyorsa da abs lambası yanar(el freni de yanmalı)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

hmm o zaman beyin tesisatında sorun var.. çünkü kontağı açtığım andan itibaren sonmuyor..

Yanıtlama zamanı:

Bir bilgisayara bağlatın hata kodu verecektir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

walla işin doğrusu geçen hafta biraz adrenalin yaptım araca sıfır çizdim falan ondan sonra oldu zaten.. ama el freninde problem yok..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

teşekkür ederim ilginizden dolayı ama bana servis yolu gözüktü yine :nazar:

Yanıtlama zamanı:

Yaşadığınız aksiyondan sonra sensörlerde de bir sorun yaşanmış olabilir. :nazar:

Bilgisayara bağlattığınızda arızanın nerede olduğunu söyleyecektir zaten.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

pazartesi ilk iş servisde olacağım :nazar: o aksiyonlardan sonra servise ihtiyacı var artık :nazar:

Yanıtlama zamanı:

Bundan bir sene önce aynı şey bemim başımada geldi. Abs sensörlerine pislik girmiş atamamış devamlı yanıyordu , servise gittim bilgisayara bağladılar sağ tekerleği söküp güzelce temizlediler ve bir daha aynı arızayı yaşamadım.

Yanıtlama zamanı:

mert arkadaş çok güzel yazmış onun üzerine birşey yazamıyorum

anlattıkların geçen hafta benimde başıma geldi sag teker ile araç arasındaki 50 cm lik bir kablo kopmuş umarım seninde arızan böyledir kabloyu söktük bantladık taktık suan bi sorun yok niye degiştirmedin bantladın diye soracaklar için Eskişehir sanayinde kabloyu bulamadım

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

öncelikle ilginize teşekkürler aracın sol ön tekeri (tamamen tahminle) söktüm dediğiniz gibi abs kablosu tekere sürtüp aşınmış onu kestim tekrar bağlayığ bantladım sonrada kelepçe ile süspansiyona bağladım aracı çalıştırdım abs ikaz söndü abs devrede artık rahatım :D öneriler işe yaradı çok teşekkür ederim :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.