Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201115 yıl comment_2660 Arkadaşlar Facebook'ya "Focus 3 'de Sony Müzik Sistemi İstiyoruz" diye bir sayfa açmaya çalışıyorum.O yüzden Facebookta benim açtığım sayfaya arkadaş olursanız,bir el atarsanız sevinirim Ford Focus Focus ile arkadaş olabilirmisiniz lütfen.O benim ))yada [email protected] diye aratın.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201115 yıl comment_2665 Tamamen büyük harf kullanmamaya lütfen özen gösterelim... Düzenlenmiştir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201115 yıl comment_2666 Yahu böyle yaparak focus isminin karizmasını alt üst edeceksin Firma donanım anlaşmasını çoktan yapmıştır.. İlerki dönemlerde belki değişir Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201115 yıl comment_2671 Belki bu sayede x paketin içine opsiyon olarak koyarlar. kamuoyunun sesini duyup Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201115 yıl Yazar comment_2677 Ford Otosan Genel Müdürü Nuri OTAY'a mektup yazalım arkadaşlar,baskı yapalım...Bir elin nesi var iki elin sesi var,hadi hep beraber bu işe el atalım,Sonyli focuslarımıza kavuşalım...Mektup örneği yazacağım bir tane,sizlerle de paylaşacağım.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201115 yıl comment_2688 Hadi yaz da e-mail atalım. Hatta cep numarasını bulda taciz edelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201115 yıl comment_2695 Ben 2012 model focuslarda sony geleceğine inanıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201115 yıl Yazar comment_2711 Kendi kendimi çok pis gaza getirdim arkadaşlar,o Sony müzik sistemini(Mytouch dill,karıştırılmasın) arabanın ön konsoluna koydurtmadan ölürsem gözüm açık kalır. Yazıcam abi Nuri OTAY Ford Otosan Genel Müdürü Kocaeli diye eski usul mektubu vericem PTT'ye göndericem zarfla...Ve hatta arkasından Focus 3'de Sony isteriz isimli bir şarkı besteliyip benim Rock Grubu arkadaşlara söyletip CD şeklinde her yerde çaldırtıcam,o da olmadı arabasına Yumurta atıcam,pankart açıcam Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201115 yıl Yazar comment_2714 Bu sefer light değil galiba Sözkonusu Focus ise Gerisi Teferruattır...Saldır Kurt ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201115 yıl comment_2717 Abi sendeki bu Focus aşkı nedir yaa :) walla yenge çok kızıcak :D :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201115 yıl Yazar comment_2741 Abi sendeki bu Focus aşkı nedir yaa :D walla yenge çok kızıcak :D :D Yengen 2 gündür karakter atıyor zaten,Focus mu alıcan kuma mı alıcan başıma yaa,bana ve çocuğa vakit ayırsana birazda diyor ama ben hedefe kilitlendim bir kez,daha da bu arabayı almadan rahat etmem...Focustan daha güzel araba görmedim daha bugüne kadar Abi.Kaç gündür deli gibi,Volkswagen,Opel,Skoda,Honda,Nissan,Toyota,Mazda,Hyundai,Kia,Skoda,Audi,Seat showroomlarında dolaşıyorum deli gibi...Ama yok,olmuyoooor,elektrik alamıyorum hiçbirinden. Bazı yakınlaştığımız markalarla da tenlerimiz uyuşmuyor ... Benim çılgın projem Titanyum X Park Paketli Sunrooflu Şeker Kırmızı Focus abi...Ve benim bu projem en azından daha gerçekçi ,daha benim yararıma )Bu hayalime birde Sony'yi eklersem var ya, daha da kimse beni tutamaz abi,açarım sunroofu,atarım yanıma sarışını,köklerim gazı...Sarışın derken yanlış anlaşılmasın,eşimin her arabaya taktığı sarı Tweety kuş maketinden bahsediyorum Ehem öhö kehem yani... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201115 yıl Yazar comment_2752 İşte ulaşmamız gereken isimler arkadaşlar.Bu isimlerden hangisine ulaşabilirsek hedefimiz gerçekleşebilir...Mektup metnini hepinize buradan göstericem bir iki gün içinde... http://www.fordotosan.com.tr/organizasyonsemasi.htm Organizasyon Şeması Nuri OTAY Genel Müdür Ted CANNIS Genel Müdür Başyardımcısı Aykut ÖZÜNER Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcısı Emur MUTLU Ürün Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Oğuz TOPRAKOĞLU Finansman ve Muhasebe Genel Müdür Yardımcısı Ahmet KINAY Cargo İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Cengiz KABATEPE Satınalma Genel Müdür Yardımcısı Burak GÖKÇELİK Mühendislik Genel Müdür Yardımcısı Tuncay SELÇUK Finansman Genel Müdür Yardımcısı Mustafa MENKÜ İnönü Fabrika Müdürü Ahmet ŞATIROĞLU Toplam Kalite Genel Müdür Yardımcısı Taylan AVCI Yeni Projeler Genel Müdür Yardımcısı Haydar YENİGÜN Kocaeli Fabrika Müdürü Güven ÖZYURT Malzeme Planlama ve Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Nursel ÖLMEZ ATEŞ İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Direktörü Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201115 yıl comment_2757 Yengen 2 gündür karakter atıyor zaten,Focus mu alıcan kuma mı alıcan başıma yaa,bana ve çocuğa vakit ayırsana birazda diyor ama ben hedefe kilitlendim bir kez,daha da bu arabayı almadan rahat etmem...Focustan daha güzel araba görmedim daha bugüne kadar Abi.Kaç gündür deli gibi,Volkswagen,Opel,Skoda,Honda,Nissan,Toyota,Mazda,Hyundai,Kia,Skoda,Audi,Seat showroomlarında dolaşıyorum deli gibi...Ama yok,olmuyoooor,elektrik alamıyorum hiçbirinden. Bazı yakınlaştığımız markalarla da tenlerimiz uyuşmuyor ... Benim çılgın projem Titanyum X Park Paketli Sunrooflu Şeker Kırmızı Focus abi...Ve benim bu projem en azından daha gerçekçi ,daha benim yararıma )Bu hayalime birde Sony'yi eklersem var ya, daha da kimse beni tutamaz abi,açarım sunroofu,atarım yanıma sarışını,köklerim gazı...Sarışın derken yanlış anlaşılmasın,eşimin her arabaya taktığı sarı Tweety kuş maketinden bahsediyorum Ehem öhö kehem yani... Alemsin abi ya öldüm gülmekten Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın