Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20241 yıl comment_518244 Merhaba aranıza yeni katıldım. Focus 2012 Ecoboost 1.0 Aracımda Krank Keçesi Yağlanması var dedi ekspertiz. Aynı zamanda motorda terleme vs dedi. Şu keçe yağlanması olayı nedir ciddi bir şey mi. Nasıl önlemini alırım ne yaptırabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. Aracı çok sevdim satın aldım ama şu sorunda kafama takıldı moral bozdu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20241 yıl comment_518247 Bir saat önce, Savaş G. yazdı: Merhaba aranıza yeni katıldım. Focus 2012 Ecoboost 1.0 Aracımda Krank Keçesi Yağlanması var dedi ekspertiz. Aynı zamanda motorda terleme vs dedi. Şu keçe yağlanması olayı nedir ciddi bir şey mi. Nasıl önlemini alırım ne yaptırabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. Aracı çok sevdim satın aldım ama şu sorunda kafama takıldı moral bozdu. Öncelikle hoş geldiniz. Açık şekilde yazmamışsınız ama sanırım bakarak krank keçesinde yağlanma var dendiğine göre ön keçedir diye düşünüyorum. Eğer öyleyse ve yağ kaçağı çoksa triger kayışı değiştirir gibi motorun ön tarafı sökülür ve keçe değiştirilir. 2012 model araçta normal sayılabilir. Keçe denilen parça plastik kauçuk karışımı olup dönme hareketi yapan yerlerden dışarı yağ sızmasını önler. Sökülmüşken trigere de baktırmak iyi olur. Araç kaç km de. Terleme denilen olaydan kastı anlamadım. Bir yerlerden yağ mı kaçırıyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 20251 yıl Yazar comment_519361 7.10.2024 - 13:16 tarihinde, Fikret Ö. yazdı: Öncelikle hoş geldiniz. Açık şekilde yazmamışsınız ama sanırım bakarak krank keçesinde yağlanma var dendiğine göre ön keçedir diye düşünüyorum. Eğer öyleyse ve yağ kaçağı çoksa triger kayışı değiştirir gibi motorun ön tarafı sökülür ve keçe değiştirilir. 2012 model araçta normal sayılabilir. Keçe denilen parça plastik kauçuk karışımı olup dönme hareketi yapan yerlerden dışarı yağ sızmasını önler. Sökülmüşken trigere de baktırmak iyi olur. Araç kaç km de. Terleme denilen olaydan kastı anlamadım. Bir yerlerden yağ mı kaçırıyor? Tesekkür ederim. Exper raporunda şu şekilde yazıyor. Şanzıman ve Difransiyel Yağ Kaçağı Mevcut Arka Krank Keçesi Yağ Sızdırması Mevcut. Ne yapmam lazım sizce. Bir de bu arabaya hangi yağ önerirsiniz. Araş 105.000 Km de ecoboost 1.0 Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın