Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 20242 yıl comment_517699 Merhabalar , bugün yıllardır kullandığım aracın motor kaputu açınca teker hizasında sağ alt tarafta naylon sarılı bir parça gördüm içinde metal birşey var fakat ne olduğunu bilemedim, bilen daha önce gören arkadaşımız var mıdır resim ekliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 20242 yıl comment_517701 Ben bunu daha önce benim mk3,5'un ön kapılarını açınca çamurlukların içinde görmüştüm. Siyah renkli naylon benzeri bir şeyler vardı. Elim çok uzanmadı ama yalıtım malzemesi olduğunu düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 20242 yıl comment_517716 İçinde sünger benzeri malzeme bulunan bir torba yalıtım için çamurluk içlerinde bulunur. Ama onlar siyah renkli aynı şey mi bilemedim. Bir de kalıp ile şekil verilmiş siyah veya sarı renkli yalıtım amaçlı köpükler de var yakın yerlerde onlar da poşete benzer. Bunlardan biridir kesin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 20242 yıl Yazar comment_517914 İçinde metal büyük bir parça var. Demir çubuk ile kontrol ettim servise götürme kararı aldım kimse çözemiyor bende ne olduğunu bilmeyen ustaya açtırmıyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın