Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

'22 Kuga 1.5 Dizel Otomatik Göğüsten Gelen Zırıltı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
12 saat önce, İlker Gökal yazdı:

Çözebildiniz mi problemi?

Maalesef bir çözüm bulamadım ama şunu söyliyeyim 3 aydır ses yok arabada. (ön yolcu tarafındaki kapının alüminyum şeridinin oradan sürekli gelen ve orada oturanı sinir eden zırıltıyı saymazsak)

Şehir içi her gün yaklaşık 70-80 km yol yapıyorum hatta bu 3 ay içinde ankara izmir arasıda gittim geldim 700 km bir kez bile ses olmadı.

Daha önce bunun a/c modu kaynaklı olduğunu düşünüyordum kıştayız ısınma için a/c'yi zaten hiç açmıyorum ama yine de sorun bu değil gibi.

Bu sorun sıcak havada ortaya çıkıyor. O nedenle çözüm için göğsü söktürmem gerekecekse bile bunun için yaz ayında sokacağım bakımı bekleyeceğim.

Saçma ama bir şekilde bence o göğsün içinden geçen soğuk hava oradaki bir plastiği sertleştirip titreştiriyor böyle olabileceği hiç aklıma yatmıyor bir taraftanda.

Yotube da aracın ön direklerinden ses geldiği için servise bırakıp yalıtım yaptık denilip aracı geri verilen biri var eğer videoda söylediği gerçekse sadece açıp bakıp geri takmışlar. Şimdi bunları görünce sonuçsuz kalacak bir şey için aracın göğsünü boşa söktürmüş olmayı da istemiyorum.

Sizin tarafta var mı bir gelişme?

• Yanıt 32
  • Görüntüleme 9,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 2022 model arabanın garantisi devam ediyordur. Dolayısı ile yetkili serviste yapıacak bu işlem. "Yetkili servis"teki ustalara güvenmek dışında bir opsiyon "bence" yok. Ha ben olsam ne yapardım? kendim

• Var ancak bu ses iç sıcaklık sensöründen gelmiyor gibi gözüküyor.

Yanıtlama zamanı:

Açıp bakarak geri kapatmıyorlar. Plastik klipslere bez bant yapıştırıp öyle kapatıyorlar. 

Yanıtlama zamanı:
14.12.2024 - 22:44 tarihinde, Mert Dm. yazdı:

Maalesef bir çözüm bulamadım ama şunu söyliyeyim 3 aydır ses yok arabada. (ön yolcu tarafındaki kapının alüminyum şeridinin oradan sürekli gelen ve orada oturanı sinir eden zırıltıyı saymazsak)

Şehir içi her gün yaklaşık 70-80 km yol yapıyorum hatta bu 3 ay içinde ankara izmir arasıda gittim geldim 700 km bir kez bile ses olmadı.

Daha önce bunun a/c modu kaynaklı olduğunu düşünüyordum kıştayız ısınma için a/c'yi zaten hiç açmıyorum ama yine de sorun bu değil gibi.

Bu sorun sıcak havada ortaya çıkıyor. O nedenle çözüm için göğsü söktürmem gerekecekse bile bunun için yaz ayında sokacağım bakımı bekleyeceğim.

Saçma ama bir şekilde bence o göğsün içinden geçen soğuk hava oradaki bir plastiği sertleştirip titreştiriyor böyle olabileceği hiç aklıma yatmıyor bir taraftanda.

Yotube da aracın ön direklerinden ses geldiği için servise bırakıp yalıtım yaptık denilip aracı geri verilen biri var eğer videoda söylediği gerçekse sadece açıp bakıp geri takmışlar. Şimdi bunları görünce sonuçsuz kalacak bir şey için aracın göğsünü boşa söktürmüş olmayı da istemiyorum.

Sizin tarafta var mı bir gelişme?

Maalesef,ara ara yapıyor,bazen çok bazen hiç yapmıyor..devirle yükle alakalı birşey o ses..bu arada o sağ kapıdaki olayı şöyle deneyin,kapı gergisinde karşılıklı 2şer koruma plastiği var,onlar gevşemiş olabilir..kapıyı açıp hafifçe vurun,o plastiklerden geliyor olabilir..öyleyse bez bantla sabitleyin ses kesilir..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.