Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 20242 yıl comment_517172 Merhabalar 2013 model Focus III aracım ile Adana'dan Kütahya'ya taşınmış bulunuyorum. Adana'da iken sağolsunlar aracımın Garantisi bittiğinden beridir 5 yıldır Ford Hastanesi Salih Oto'da memnuniyetle bakımlarımı yaptırdım. Kütahya daha küçük bir şehir biliyorum ama bana burada Salih Oto gibi Ford konusunda yeterli, yaptığı işin arkasında durabilecek ve fiyatlar olarak da müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir yer önerebilirseniz çok sevinirim. (Eskişehir, Afyon vs Yakın Çevre İllerde de olabilir) Şimdiden Teşekkürler. Temmuz 21, 20242 yıl Halil E. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 20242 yıl comment_517185 Eskişehir için konuşuyorum, bildiğim çok yer ama gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim biri yok maalesef. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 20242 yıl Yazar comment_517187 6 saat önce, Semih O. yazdı: Eskişehir için konuşuyorum, bildiğim çok yer ama gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim biri yok maalesef. Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 20251 yıl comment_520180 22.07.2024 - 19:57 tarihinde, Semih O. yazdı: Eskişehir için konuşuyorum, bildiğim çok yer ama gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim biri yok maalesef. Eskişehirde periyodik bakım için güvenilir yedek parçacı ve usta önerebilir misiniz? @Semih O. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 20251 yıl comment_520181 42 dakika önce, Mehmet_G yazdı: Eskişehirde periyodik bakım için güvenilir yedek parçacı ve usta önerebilir misiniz? Yedek parça için Oto Ercan ve Tek Ford var ikisi de küçük sanayide. Ben bunların arasında Oto Ercan'ı tercih ederim. Zaten birbirlerine yakınlar. Usta için bir öneride bulunmayı tercih etmem. Sadece standart bakım yaptıracaksanız çok bir şey fark etmez zaten. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın