Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 20242 yıl comment_517064 Arkadaşlar direksiyondaki müzik yönetim kısmının arkasındaki ARTI (+) işareti ne işe yapıyor acaba. Kılavuzda bulamadım. Kurcalamak da istemedim. Bilgi verirseniz memnun olurum. Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 20242 yıl Solution comment_517066 Vites arttırma, solda da düşürme vardır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 20242 yıl comment_517068 2 saat önce, c.erdem yazdı: Arkadaşlar direksiyondaki müzik yönetim kısmının arkasındaki ARTI (+) işareti ne işe yapıyor acaba. Kılavuzda bulamadım. Kurcalamak da istemedim. Bilgi verirseniz memnun olurum. Teşekkürler. F1 olarak da tanımlanır bazen. Yolda giderken vites küçültmek veya yükseltmek için kullanılır. Eğer D modunda sürüyorsanız rampada vites küçültmek isterseniz eksi(-) olanı parmağınızla kendinize çekerseniz 1 vites küçültmüş olursunuz. Rampalarda işe yarıyor. Bir süre sonra normale döner. Eğer S modunda kullanıyorsanız vites küçülttüğünüzde veya yükselttiğinizde hangi vitesteyseniz orada kalır. Manuel gibi kullanabilirsiniz. Bazen DPF yakmak için kullanışlı oluyor. Sol tarafta da Eksi var. Temmuz 13, 20242 yıl Fikret Ö. tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın