Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Powershift ile başıma gelen durum :(

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Eser Bey Merhaba, henüz sorunun net çözümünü bulmuş değiliz iyi bir usta arayışındayım. Yalnız kavrama değişirse 60.000 bandında. Beyin değişirse 45.000 bandınsa. Ama sorun hangisinde bilemiyorum. her ustadan farklı olasılıklar çıkıyor.

Yanıtlama zamanı:

aynı sorunu 2017 de yaşadım,kesinlikle tcm,yukarı konuyla ilgili başlığım hala duruyor.

Yanıtlama zamanı:

Aynı sorun benimde başıma geldi. Yaşadığım yerde düzgün sanayi ustası ve yetkili serviste yok. Ortalama 60 km hızlarda düşük devir kullanınca sorun olmuyor. Bakalım nereye kadar idare edicez. Yorumlara bakınca tcm ile alakalı deniyo. Benim sormak istediğim kavrama fiyatı nedir hazır şanzımana girmişken kavramayı değiştirmek mantıklı mı yoksa pahalı bir parça mı

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Servisin verdiği fiyat

IMG_20250811_200532.jpg

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar Merhabalar,

problemimle ilgili istanbul'da bulduğum bir otomatik Şanzımancıda TCM (beyin) değiştirildi ve problemim çözüldü. fiyatı 38.000 TL tuttu. 

Soran arkadaşlar içinde kavrama fiyatını sordum kendileri değişim dahil 60.000 TL fiyat söylediler.

• 6 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar merhaba,

2017 model 1.6 Tİ VCT otomatik sahibiyim ben de, aracı aldığımda kavraması bitikmiş bilmiyordum. Kavramayı yeni değiştirdim, beyinde v.s bir problem yok dediler. Yalnız kavramayı değiştirmiş olmama rağmen, trafikte 1-2-3 geçişlerinde düzensiz bir vites atma var 2.vites den 3 e atarken hissettiriyor. Hiç konforlu değil. Sizde de aynı şekilde mi ? Trafiğe girmediğim zaman bir problem olmuyor boş yolda akıp gidiyor araba.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.