Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 201214 yıl comment_60189 Arkadaşlar son kararımı vermem lazım atiker ve brc arasında yarın aracı bırakacam. Atiker kullanan arkadaşlar uzun yol ve şehir içi kullanım değerlerini yazarlarsa çok memnun olurum. Herkese şimdiden teşekkür ediyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 201214 yıl comment_60212 Benzinliden çok az daha yüksek olur..Açılmış konu ve yorumlara göz atmakta fayda var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 201214 yıl comment_60216 hocam hiç boşa kasma kendini atiker tak geç kafan ağrımaz merak etme Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 201214 yıl comment_60346 Ben marka tercihimi brc den yana kullandım daha yeni taktırdım 2. haftam herhangi bir problem yok (arıza lambası yakmak gibi)en azından şimdilik .Ama sana önerim markadan çok bu işlemi yaptırıcağın yerin kalitesini iyi araştır.işin montaj kısmından sonrasıda çok önemli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 201214 yıl Yazar comment_60383 Teşekkür ediyorum arkadaşlar. Atiker taktırıyorum Çorum Akabe Otogaz Erdoğan Usta biraz önce aradım aracı 4 te bırakacam. Gerçekten iyi bi usta Önceki aracım Polo Classic atiker montajınıda erdoğan usta yapmıştı. Çok temiz işçilikleri var. Sonuçları forumda paylaşırım. Cevap veren fikir belirten tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın