Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 20242 yıl comment_516782 Merhaba arkadaşlar aracım focus4 1.5tdci 150 binde arabamda son zamanda marş geç alma ve motorda değişik ses gelmesi oluştu ışıklarda rölantide beklerken motor adeta arabayı sallıyor gibi oluyor enjektörlerden şüphelendim kontrol ettirdim bir şey çıkmadı sizce bu sorunda bakılması gereken yer ne olabilir krank mili sensörü arızası vermişti sensörüde değiştim arabanın sentesini de kontrol ettirdim bir şey çıkmadı bakılması gereken yer sizce neresi olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 20242 yıl comment_516783 5 dakika önce, Yunus.Emre yazdı: Merhaba arkadaşlar aracım focus4 1.5tdci 150 binde arabamda son zamanda marş geç alma ve motorda değişik ses gelmesi oluştu ışıklarda rölantide beklerken motor adeta arabayı sallıyor gibi oluyor enjektörlerden şüphelendim kontrol ettirdim bir şey çıkmadı sizce bu sorunda bakılması gereken yer ne olabilir krank mili sensörü arızası vermişti sensörüde değiştim arabanın sentesini de kontrol ettirdim bir şey çıkmadı bakılması gereken yer sizce neresi olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim triger, V kayışı vb ağır bakımı yapıldı mı? alakası var mıdır bilemem de, marş dinamosu V kayışına bağlı yanılmıyorsam. focuslarda ağır bakım 9 yıl yada 135k km dir. kayış kasnaklarına falan bakılsa iyi olur Temmuz 2, 20242 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 20242 yıl Yazar comment_516784 Evet hocam Trigeri set halinde değiştirdim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 20242 yıl comment_516791 2018-2020 adblue çıkana kadar olan modellerde egzantrik zincir uzaması oluyormuş hatta zinciri kopanlar var, eski zincir 7mm kalınlığında, yeni revizyonlu zincir 8 mm kalınlığında komple set olarak değişiyormuş buna baktırın bence. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın