Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 20242 yıl comment_516733 internette böyle bir ürün buldum. Bilgisi olan veya kullanan var mı? https://roadtop.com/products/ford-sync2-wireless-carplay Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 20242 yıl comment_516734 Uzun yıllardır var olan bir ürün. Kendim kullanmadım ancak forumda kullananlar vardı. Neyi merak ediyorsunuz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 20242 yıl comment_516816 aracım ford focus 3.5 titanyum paket 2016 model bu aracın teyibine car paly yükleye bilirmiyim arkadaşlar eyer böyle bir uygulama yada kit varsa lütfen yardım edermi rıca etsem? aracım ford focus 3.5 titanyum paket 2016 model bu aracın teyibine car paly yükleye bilirmiyim arkadaşlar eyer böyle bir uygulama yada kit varsa lütfen yardım edermi rıca etsem? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 20242 yıl comment_516818 17 dakika önce, Mehmet Kan yazdı: aracım ford focus 3.5 titanyum paket 2016 model bu aracın teyibine car paly yükleye bilirmiyim arkadaşlar eyer böyle bir uygulama yada kit varsa lütfen yardım edermi rıca etsem? aracım ford focus 3.5 titanyum paket 2016 model bu aracın teyibine car paly yükleye bilirmiyim arkadaşlar eyer böyle bir uygulama yada kit varsa lütfen yardım edermi rıca etsem? Sync2 ye car play yükleyemezsiniz ancak sync3 dönüşümü yaparak car play Android Auto ya kavuşabilirsiniz. (Maliyetli bir dönüşüm) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 20242 yıl Yazar comment_516878 1.07.2024 - 00:30 tarihinde, Semih O. yazdı: Uzun yıllardır var olan bir ürün. Kendim kullanmadım ancak forumda kullananlar vardı. Neyi merak ediyorsunuz? Kullanan varsa, deneyimleri hakkında bilgi edinmek için sordum. Sync 3 güncellemesi mi, yoksa böyle bir eklenti mi mantıklı olur? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 20242 yıl comment_516879 1 saat önce, İsmet Vecdi Erdine yazdı: Kullanan varsa, deneyimleri hakkında bilgi edinmek için sordum. Sync 3 güncellemesi mi, yoksa böyle bir eklenti mi mantıklı olur? Sync 2'nin mevcut kabiliyetleri bence üstüne para harcamaya değmez. Sonuçta bu aleti aldınız diye dokunmatik hassasiyeti, cihazın performansı vs. değişmeyecek. Ben alacak olsam Sync 3 tercih ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 20241 yıl comment_518402 30.06.2024 - 22:26 tarihinde, İsmet Vecdi Erdine yazdı: internette böyle bir ürün buldum. Bilgisi olan veya kullanan var mı? https://roadtop.com/products/ford-sync2-wireless-carplay Dediginiz ürünü alıp kulandınızmı ismet Bey Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın