Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 201214 yıl comment_60179 bu uygulamayı bu forumda görüdüm bende yapmaya karar verdim ve bugün elimden geldiği kadar yapmaya çalıştım. Nisan 4, 201214 yıl Tuncay tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 201214 yıl comment_60182 http://www.focusclubtr.com/forum/99-resim-ekleme/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 201214 yıl Yazar comment_60214 hocam tarif ettiğin siteye üye olmamızmı gerekiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 201214 yıl comment_60215 hocam tarif ettiğin siteye üye olmamızmı gerekiyor Site şart değil..Üyelik istiyorsa olmalısınızdır Herhangibir siteden bu tip bir yöntem ile alabilirsiniz. linklerin sonu .jpg gibi bitsin. tek tek linki alıp şuan mesaj yazma kısmında gördüğünüz RESİM kutucuğuna yapıştırmanız dahilinde resim eklenir.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201214 yıl comment_62230 iyide ben bunu yaptım aradan 1 hafta geçti bak seninkide öyle oluyor yamuluyor içinde sıcaktan ısıya duyarlı bişiler kullan şablon yaparken Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201214 yıl Yazar comment_62272 o zaman stop lambasını söktüğümüz zaman kenarlarında süngerimsi bir malzeme var aynı ondan bulup onunla yapmak lazım belki o daha iyi olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201214 yıl comment_62275 Tam olarak nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama, normal a4 bir kağıdın süper olduğunu okumuştum. Lazer yazıcı ile yazdıktan sonra kesiyordu galiba. Kağıdın bu şekilde yamulmayacağını düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201214 yıl comment_62306 Tam olarak nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama, normal a4 bir kağıdın süper olduğunu okumuştum. Lazer yazıcı ile yazdıktan sonra kesiyordu galiba. Kağıdın bu şekilde yamulmayacağını düşünüyorum. Ben yazmistim abi belki baska bir yerde de okumuz olabilirsin yakin zamanda söktum kagitta bir yanma yamulma vs. yoktu. Nisan 10, 201214 yıl Onur Solmaz tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201214 yıl comment_66910 Tam olarak nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama, normal a4 bir kağıdın süper olduğunu okumuştum. Lazer yazıcı ile yazdıktan sonra kesiyordu galiba. Kağıdın bu şekilde yamulmayacağını düşünüyorum. a4 kağıdı yamuldu nokta. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201214 yıl comment_66911 a4 kağıdı yamuldu nokta. Abi kullandığın kağıttan olabilir şimdi fotokopi kağıdına kurutma makinasıyla 1dk civarında yakından ısı uyguladım hiçbir yamulma belirtisi olmadı. Sadece frende yanacak bir lamba bu kadar ısıyı zaten veremez. Belki ince yada plastik içerikli kağıt kullanmışssındır Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın