Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 20242 yıl comment_516702 2016 focus araç içi tavan lambasının tuşu düzgün çalışmıyor 20 defa basıyorum yanmıyor. Lamba bozuk değil tuşun saçmalığıyla alakalı bazen 2-3 defa bastığımda yanıyor bazen hiç yanmıyor. Bir kaç kişide daha gördüm aynı sorunu. Çözüm önerisi olan var mı ? Haziran 27, 20242 yıl Cihan Yıl. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 20242 yıl comment_516712 aynı sorun bende de var bağımsızlığını ilan etmiş gibi. hafta sonu söküp soketlerine bakıcam çözüm bulursam bilgi veririrm sizede Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 20242 yıl comment_516763 28.06.2024 - 01:52 tarihinde, Cihan Yıl. yazdı: 2016 focus araç içi tavan lambasının tuşu düzgün çalışmıyor 20 defa basıyorum yanmıyor. Lamba bozuk değil tuşun saçmalığıyla alakalı bazen 2-3 defa bastığımda yanıyor bazen hiç yanmıyor. Bir kaç kişide daha gördüm aynı sorunu. Çözüm önerisi olan var mı ? Elinizden geliyorsa tuş takımını komple söküp içini temizlemeyi deneyebilirsiniz.Butonlar switch tipse bacaklarında kopukluk olma ihtimali yüksek.Bacaklarını kontrol edip lehimleyebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 20242 yıl comment_516776 28.06.2024 - 01:52 tarihinde, Cihan Yıl. yazdı: 2016 focus araç içi tavan lambasının tuşu düzgün çalışmıyor 20 defa basıyorum yanmıyor. Lamba bozuk değil tuşun saçmalığıyla alakalı bazen 2-3 defa bastığımda yanıyor bazen hiç yanmıyor. Bir kaç kişide daha gördüm aynı sorunu. Çözüm önerisi olan var mı ? hocam bu gün fırsatım oldu tepe lambasını söktüm .içini komple açıp ayırdım. herhangi bir yerinde kırılma ezilme yoktu. tuşların altında slikondan parça var dizgiye basan o bölgeyi slikonları koparmadan zarar vermeden sağını solunu temizleyip tekrar topladım. yaparsan dikkat et çok sağlam bir şeye benzemiyor her an kopacak gibiydi sorun düzeldi. çok hafif basmaya bile algılıyor artık Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın