Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 20232 yıl comment_513546 Merhabalar aracı elm ile bağlayıp forscandan bir kaç değişiklik yaptım ondan sonra programı kapattığımda aracı kitlemeye geldiğimde sağdaki katlanır ayna daha erken kapanıyor soldakine göre sorun nerede olabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 20232 yıl comment_513549 Ne değişiklik yaptınız bilemiyorum. Buna sebep olacak bir konfigurasyon yok. DDM modül reset deneyebilirsiniz. Düzelmezse aküyle alakalı olması yüksek ihtimal. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 20232 yıl Yazar comment_513552 1 saat önce, Semih O. yazdı: Ne değişiklik yaptınız bilemiyorum. Buna sebep olacak bir konfigurasyon yok. DDM modül reset deneyebilirsiniz. Düzelmezse aküyle alakalı olması yüksek ihtimal. Şöyle bir arıza mevcuttu bağlandığımda ddm modülü resetledim ama düzelmedi kalibrasyon mu var acaba camlarda olduğu gibi veya aküdense bms resetlemeyi deneyeceğim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 20232 yıl comment_513553 Bildiğim kadarıyla aynalar için kalibrasyon yok. Eğer cam düğme grubunda bir sorun yoksa o DTC de normal değil. DDM'de ya da BCM'de cam açma/kapama ile ilgili hatalı bir ayar yapmış olabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 20232 yıl Yazar comment_513561 Teşekkür ederim cevaplarınız için kontrol edip halletmeye çalışacağım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın