Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 20233 yıl comment_511542 Öncelikle herkese merhaba Aracım 2009 model focus mk2.5 110 Aracımi bu zamana kadar hiç böyle bir şey yaptığını hissetmedim ama 3 hafta önce Ereğli Konya arasında yolculuk yapiyordum bu yolu bilen arkadaşlar bilir ( dümdüz bir yol ) ve bende arabayı sıkıştırdım araç hiç tepkimede gecikme hissettirmeden yasladı 160-170 bazen yavaslayip tekrar hizlandim Ereğli kavşağına kadar geldim ışıklarda durdum ve geri kalkacagimda arabada yığılma o önceki tepkime hızı çok düştü ve hissettim ama arıza ışığı yakmadi ve uyarı vermedi duramadim ertesi gün ereglideki usta turbodan olduğunu söyledi hortumlarda patlak çatlak yok revizyon a girecek dedi ama turbonun o birazda olsa hızlandırması o hissediyorum araç 2.5 -3 bin devirden sonra kesiyor hızı ve yaptırmadım 3 gündür üst üste arıza ışığı yakıyor ama gün içerisinde değil akşam birakiyorum sabah geri calistirdigimda tam kalktıktan sonra veriyor uyarıyı kontak kapat aç düzeliyor Lütfen bi yardımcı olur musunuz herkes bir şey diyor çünkü kafam karisti Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 20233 yıl Solution comment_511555 13 hours ago, Emin Iska said: Lütfen bi yardımcı olur musunuz herkes bir şey diyor çünkü kafam karisti Madem herkes bir şey demiş ben de diyeyim eksik kalmayayım. 🙂 Elleme bozarsın. 😛 (Turboyu komple değiştirmeden önce arıza koduna baktır, wastegate hatası olma ihtimali yüksek) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 20233 yıl Yazar comment_511644 Yok hatayı bulamadık turboyuda degismedim revizyona da girmedi ama bazen sanki virajlarda çekiş düzeliyor gibi iyice kafaya takıntı haline getirdim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 20233 yıl comment_512127 Bu sorunla ilgili bilgi vereebilecek daha önce basina boyle bi durum gelen varmi acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 20233 yıl Yazar comment_512148 Benim araç şu aralar gaza basınca resmen çıldırıyor 5 .dk sonra yine aynı şekil gaza basıyorum gaz yemiyor anlayamadim Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 20233 yıl comment_512356 Bende de var aynı sorun, çekiş düşünce ve siyah duman atmaya başlayınca turbo hortumunda çatlak olduğunu farkettim. Dün turbo hortumu değişti ama fark olmadı. Usta, önce turboyu kontrol ettir sonra enjektörlere baktır(enjektörlerde sıkıntı gibi muhtemelen turbodan) dedi. Siz çözüme ulaştınız mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 20233 yıl Yazar comment_512459 Bana en başta turbo demişlerdi ama aracım şimdi muhtemelen bi sensorden kaynaklı sanırım çünkü aracımda hiç bir şekilde duman atma yok sadece bi kaç sefer motor arızası verdi kapattım açtım düzeldi şimdi arıza yakmıyor cekiside düzeldi ama bazen. Geri gidiyor kasisten geçiyorum geri düzeliyor anlayamadım ustalarda cozemedi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın