Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2015 Ford Focus 1.6 TDCI 115 Hp Baskı Balata

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar merhaba..Daha önce değiştiren varsa danışmak istedim..Aracimin baski ve balatasıni değiştirecegim de..Acaba oriijinal olarak üzerindeki LUK marka mi SACHS mi oluyor..Fomoco kutulu olanlarin içeriğindeki baski ve balata hangisidir bilginiz varsa yazarsaniz cok sevinirim. Tesekkurler

Samet VURAL tarafından düzenlendi

• Samet VURAL, başlığı 2015 Ford Focus 1.6 TDCI 115 Hp Baskı Balata olarak değiştirdi
Yanıtlama zamanı:

Samet hocam, 2016'da Sachs ile komple seti değiştirdim, baskı ve volantta uğultu devam etti. 2022 de orjinal servis etiketli Fomoco taktırdım, şimdi bazen boştayken yavaşlarken bile uğultu sesi geliyor. Revizyonlu parça falan hikaye.. Yurt dışında ki forumlara göre sadece Luk marka da uğultu sorunu olmuyor dediler.
Tabi her focus da bu durum olacak diye bir durum yok, ama benim araç sıfır banttan indi ineli uğultu yapan focuslardan.

Luk markayı test etmesem de, yurt dışında tercih edilen marka. TR'de önceden yoktu. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Anladım hocam..Peki taktırdığınız setlerden sonra debriyaj sertliği nasıl değişti ilk fabrikasyon haline göre?

Yanıtlama zamanı:
5 saat önce, Samet VURAL yazdı:

Anladım hocam..Peki taktırdığınız setlerden sonra debriyaj sertliği nasıl değişti ilk fabrikasyon haline göre?

Açıkçası 10 yıldır pedalda bir değişim hissetmedim. Sadece üst merkezin bozulduğu zamanlarda yarıda takılıp kalıyordu, onun dışında herhangi bir sertlik yada yumuşama olmadı. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
3 saat önce, Furkan Çiçek yazdı:

Açıkçası 10 yıldır pedalda bir değişim hissetmedim. Sadece üst merkezin bozulduğu zamanlarda yarıda takılıp kalıyordu, onun dışında herhangi bir sertlik yada yumuşama olmadı. 

Anladim furkan hocam.. Teşekkürler çok sağolun

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.