May 23, 20233 yr comment_510202 Merhabalar bugünlerde oldukça fazla soru soruyorum hakkınızı helal edin aracımın salincaklari değiştireceğim (rotille salıncak birleşik) ekonomik durumdan orijinalini alma şansim yok . Orjinalinde yakın sağlam dayanıklı marka öneriniz varmı? Saygılarımla teşekkür ederim Report
May 23, 20233 yr comment_510204 42 dakika önce, Hüseyin B. yazdı: Merhabalar bugünlerde oldukça fazla soru soruyorum hakkınızı helal edin aracımın salincaklari değiştireceğim (rotille salıncak birleşik) ekonomik durumdan orijinalini alma şansim yok . Orjinalinde yakın sağlam dayanıklı marka öneriniz varmı? Saygılarımla teşekkür ederim Geçen hafta Focus 2012 için aks/salıncak Anka marka aldım, 1 yıl garantili ve iyidir dediler. Report
May 23, 20233 yr Author comment_510206 5 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Geçen hafta Focus 2012 için aks/salıncak Anka marka aldım, 1 yıl garantili ve iyidir dediler. Anka,yi bende duymustum özellikle aks konusunda iyi marka diyorlar Report
May 24, 20233 yr Author comment_510221 16 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Geçen hafta Focus 2012 için aks/salıncak Anka marka aldım, 1 yıl garantili ve iyidir dediler. Anka,yi bende duymustum özellikle aks konusunda iyi marka diyorlar Bulundum bolgede anka,nın ürünlerine ulaşamadım özellikle salıncak,ta başka güzel marka önerileriniz varnı Report
May 24, 20233 yr comment_510223 24 dakika önce, Hüseyin B. yazdı: Anka,yi bende duymustum özellikle aks konusunda iyi marka diyorlar Bulundum bolgede anka,nın ürünlerine ulaşamadım özellikle salıncak,ta başka güzel marka önerileriniz varnı Yanlış hatırlamıyorsam anka Konya menşeili firma ve online satışı var. Report
May 24, 20233 yr Author comment_510228 7 saat önce, Mehmet Akpunar yazdı: Yanlış hatırlamıyorsam anka Konya menşeili firma ve online satışı var. Ürünlerinde salıncak göremedim aks ve başka bir kaç ürün var Report