Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 20233 yıl comment_510140 Maalesef talihsiz bir kaza sonucu teyp çerçevesi havalandırma ızgaraları kırıldi ve bulamıyorum bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı aradıgim parça resimdeki gibi. 4 lü flaşör ve yandaki 3 düğme gerekli degil Mayıs 19, 20233 yıl Hüseyin B. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 20233 yıl comment_510141 4 dakika önce, Hüseyin B. yazdı: teyp çerçevesi Çıkmacılara sormalısınız. Googleda bir çok çıkmacı telefonu bulabilirsiniz, bir satıcı vereyim size; St Ford çıkma Kartal… Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 20233 yıl Yazar comment_510151 9 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Çıkmacılara sormalısınız. Googleda bir çok çıkmacı telefonu bulabilirsiniz, bir satıcı vereyim size; St Ford çıkma Kartal… Onlarca cikmaciya sordum bulamadım , yurtdışında var özellikle Rusya'da oradamda Türkiye'ye kargo yapmiyorlar yada fahiş fiyat istiyorlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 20233 yıl comment_510154 İstanbuldaysanız lalelideki otobüs şirketleri ile görüşün. Rusyadan onların termiballerine kargolatın onlarda ücreti mukabilinde getirsinler size. Çok yaygın olarak yapılan birşey bu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 20233 yıl Yazar comment_510203 Bursa/İnegöl'de ikamet ediyorum, Bulgaristan'da bulabilsem.bulundugum bölgede Bulgaristan'a gidip gelen soydaşlar var Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 20233 yıl comment_510205 Valla atmadıysam bende bir yerlerde olacak Bodrum' a gidince bakarım eğer varsa bilabedel gönderirim. Ama atmış olma ihtimalim de düşük değil. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın