Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 20233 yıl comment_509946 Araç 2015 trend x Bluetooth yok aux yok teyp ünitesinin arkasında aux soketi varmış galiba ben kendim arabaya aux ve/veya Bluetooth eklemek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz hangi parçayı almam gerekiyor nereye bağlantı yapmam gerekiyor bilgisi olan yardım edebilirmi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 20233 yıl comment_509968 Burada anlatıldığı gibi sanırım. Teybi söküp tesisat eklemek gerekli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 20233 yıl Yazar comment_509984 20 saat önce, Murat Kav. yazdı: Burada anlatıldığı gibi sanırım. Teybi söküp tesisat eklemek gerekli. Bizdeki 15 model makyajlı kasa bu kasalarda beyinden açmak gerekiyormu bizim burda yazılım yapan yerler yok kendim yapabilirmiyim bu yazılım işini Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 20233 yıl comment_509986 Evet Elm kablosu ile açman gerekecek. Ben aşağıdaki konuya bakarak yapmıştım hatta eklemiştim sonuçlarını konuya fakat forumda bir çok bilgi uçtuğu için şu anda görünmüyor. kolay gelsin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 20233 yıl Yazar comment_510169 15.05.2023 - 13:34 tarihinde, Cenk İşler yazdı: Evet Elm kablosu ile açman gerekecek. Ben aşağıdaki konuya bakarak yapmıştım hatta eklemiştim sonuçlarını konuya fakat forumda bir çok bilgi uçtuğu için şu anda görünmüyor. kolay gelsin. Yazılım işini kendinizmi hallettiniz kendiniz halletiyseniz hangi programı kullandınız hangi ayarları değiştirdiniz anlatırmısınız Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın