Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 20197 yıl comment_508137 Merhabalar aracım 2010 otomatik Focus lpg li. Bazen yokuşlarda yığılma oluyor. Mesela Elmadağı çıkarken 120 den 80 e düşüyor. Ustaya götürdüm aks programı atılacak dedi. Herhangi bir bilgisi olan var mı Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 20197 yıl comment_508139 Araç eğer otomatikse focus2.5 ler ağır ve hantallar elmadag rampasida baya uzun ve sıkıntılı rampadir otomatikse 80 le çıkiyorsaniz cok cok iyi ya da manuelse 80le cikiyosaniz nornaldir daha fazlasini beklemeyin focus 2.5 benzinlinliler cok hantal aks programı diyede bir sey yok inanmayin benim kanaatim boyle Temmuz 22, 20197 yıl Ali Fırat Yılmaaz tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 20197 yıl comment_508140 Aks programı neymiş, usta bizi aydınlatsa ne güzel olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 20197 yıl Yazar comment_508148 9 saat önce, Ali Fırat Yılmaaz yazdı: Araç eğer otomatikse focus2.5 ler ağır ve hantallar elmadag rampasida baya uzun ve sıkıntılı rampadir otomatikse 80 le çıkiyorsaniz cok cok iyi ya da manuelse 80le cikiyosaniz nornaldir daha fazlasini beklemeyin focus 2.5 benzinlinliler cok hantal aks programı diyede bir sey yok inanmayin benim kanaatim boyle Ali bey araç otomatik ve lpg de iken böyle oluyor benzinde bana mısın demiyor. Aks programı demesini de şöyle açıklayayım aracımın şanzıman ve beyni değişti. Usta da şöyle dedi: şanzımanı ve beyni değiştirirken aks programını yaptılar mı yapmadılarsa ondan kaynaklanır dedi. Cevabınız için teşekkür ederim --2 dakika sonra eklendi-- 9 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Aks programı neymiş, usta bizi aydınlatsa ne güzel olur. Bugün başka bir ustaya daha gideceğim gürkan bey. Öğrenince yazarım ben de merak ediyorum ? cevabınız için teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 20197 yıl comment_508153 10 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Aks programı neymiş Google amca da bilmiyor.Merak edip baktım,muhasebe programı ve Akasya Kültür Sanat çıkıyor.Ama tabii ustaya saygı.Belki böyle bir program vardır da usta ismini yanlış biliyordur. Temmuz 23, 20197 yıl suat coşkun tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 20197 yıl comment_508164 2 saat önce, Özhan Kapucu yazdı: Ali bey araç otomatik ve lpg de iken böyle oluyor benzinde bana mısın demiyor. Aks programı demesini de şöyle açıklayayım aracımın şanzıman ve beyni değişti. Usta da şöyle dedi: şanzımanı ve beyni değiştirirken aks programını yaptılar mı yapmadılarsa ondan kaynaklanır dedi. Cevabınız için teşekkür ederim --2 dakika sonra eklendi-- Bugün başka bir ustaya daha gideceğim gürkan bey. Öğrenince yazarım ben de merak ediyorum ? cevabınız için teşekkür Rica ederim 2 yil önce bende focus 2.5 lpgli vardi bizimkinde de oyle ustaya sevrise gösterdik cok şaşırmıştık fors araba yapmış niye bu kadar hantal diye o zamanlar oyle demişlerdi ford 2.5llpgliler boyle diye benzinde daha iyi performans sergiliyorsa ki gayet normal bunun bence aks programiyla alakasi yok Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın