Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 20197 yıl comment_507242 Arkadaşlar merhaba ben clubün yeni üyesiyim.2010 Ford Focus Titanium aracım var.Yaklaşık 5,6 ay önce motor arızası yandı ustaya götürdüm Partikül sıvısı eksilmiş dedi 1 lt 150 TL ye aldım doldurdu arıza ışığı söndü .iki gün önce yine yandı tekrar ustaya götürdüm yine partikül sıvısı eksilmiş dedi bu defa 2 litre aldım 300 TL doldurdu arıza ışığı söndü ustaya neden böyle eksiliyor diye sordum normal diyor.Bu sorunu yaşayan oldumu sıvının eksilmesi normalmi yardımcı olursanız sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 20197 yıl comment_507243 Otomatik MesajBu konu, Fotoğraflar - Videolar > Benim Arabam kategorisinden Focus II > Ford Garajı > Mk2- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 20197 yıl comment_507759 Sanırım 5 lt onun tamamı. Yakıtla karısan bir sıvı. Muhtelemen 1 lt. koyduğunuz için arıza lambasını yakmıştır. Şimdi uzun süre yanmaz diye tahmin ediyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın