Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 20197 yıl comment_506307 Arkadaşlar Merhaba , 1 haftadır uğraşıyorum. Rootlu samsung A5-2016 telefonuma carplay yükledim. Android auto içinde aracıma bağlayınca carplay gözükmüyor. Youtube tan sync3 ekranımda video izleyemiyorum.......Hintli .Kiran sitesinden de inceledim. Apk_editor_pro ile carplay i klonladım yine olmadı..Ne yaptıysam olmadı. bunu başaran bir arkadaş varsa nasıl yaptığını yazabilir mi ? teşekkürler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 20197 yıl comment_506311 Böyle bir şey mi varmış, çok garip ve yasal değil. Bu yolu gösteren yerlerde tarifler yok mu? Ayrıca bu bir SYNC sorunu/bilgisi değil konuyu daha uygun yere taşımaya çalışacağım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 20197 yıl comment_506312 Otomatik MesajBu konu, Ford Garajı > Ford SYNC Sistemleri kategorisinden Teknoloji & Bilgisayar & İnternet & Oyun > Ortak Alan - Sosyal > Android kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 20197 yıl Yazar comment_506557 Merhaba ; Car stream yükledim. Sync 3 te çalışması lazım ancak eğer ford Sync3 te bunu blokluyor ise O zaman eyvallah yapacak bir durum yok, ama ben mi yapamadım acaba diye sormak istedim herkese...tşk. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın