Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 20197 yıl comment_505927 Her ayın başında geride bırakılan ayın model dökümünü yayınlayan Otomotiv Distribütörleri Derneği bu ay model bazında satış rakamlarını yayımlamadı,konu hakkında ben herhangi bir habere rastlamadım sebebini bilen var mı? Haziran 21, 20197 yıl Burhan Bakar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 20197 yıl comment_505928 Bu verilerin tamamı beyan esaslı, birileri kesmiştir veriyi veya işlerine gelmiyordur malum aşırı düştü satışlar. Ya da anlık bir gecikmedir. Odd’ye yazmak lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 20197 yıl Yazar comment_505930 Mail attım,bakalım ne diyecekler --22 dakika sonra eklendi-- Cevap geldi Bundan kelli 100 tl +KDV karşılığında satın alabilecekmişiz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 20197 yıl comment_505956 6 saat önce, Burhan Bakar yazdı: Cevap geldi Bundan kelli 100 tl +KDV karşılığında satın alabilecekmişiz? İyi olmuş ? Parası olan konuşur artık, önüne gelen bu ay ne sattı diye liste yapıyordu ? Yıllık mıymış ücret. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 20197 yıl Yazar comment_505957 11 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Yıllık mıymış ücret. Aylık ? Memlekette her şey satılık artık Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 20197 yıl comment_505958 Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı: İyi olmuş ? Parası olan konuşur artık, önüne gelen bu ay ne sattı diye liste yapıyordu ? Yıllık mıymış ücret. tek seferlik fiyat bu. üstelik binek ayrı ticari ayrı falan filan. segment istersen marka istersen her biri ekstra ücret. önüne gelen satışlar düştü deyip sayın hükümetimizi kötülemeye konu açmasın diye.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 20197 yıl comment_505962 40 dakika önce, H. Cenk yazdı: tek seferlik fiyat bu. üstelik binek ayrı ticari ayrı falan filan. segment istersen marka istersen her biri ekstra ücret. önüne gelen satışlar düştü deyip sayın hükümetimizi kötülemeye konu açmasın diye.. ???? Sadece model dökümü parayla değil mi? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın