Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 20197 yıl comment_503315 Merhabalar bass seviyesini biraz arttırıp sesi yükselttiğimde kapılardan tıkırtılar gelmeye başlıyor.Kapı kolunun krom çerçevesine elimle basınca gidiyor ama sanki ordan değil gibi.Benzer bir sorun yaşayan var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 20197 yıl Solution comment_503317 Hocam benzer olsun veya olmasın bunun faydası olmaz size. Ses gelen yeri tespit edip sallanan kablo/etiket vs varsa sabitleyeceksiniz veya hoparlör kalitesizliği/patlaması olabilir ses. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 20197 yıl Yazar comment_503318 Merhabalar cevabınız için teşekkür ederim.Bazen bindiğim de son seste açsam tıkırtı gelmiyor ama çoğunlukla bunu yapıyor.Kronik bir sorunmu diye sormak istedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 20197 yıl comment_503325 31 dakika önce, Yaşar Karaman yazdı: Merhabalar cevabınız için teşekkür ederim.Bazen bindiğim de son seste açsam tıkırtı gelmiyor ama çoğunlukla bunu yapıyor.Kronik bir sorunmu diye sormak istedim. Dediğim gibi durum, kronik mi bilmiyorum istatistiğini tutup buna karar vermek zor; önüne gelen 2 arıza duyduğunda damga basmayı seviyor ama bir anlamı yok çözümü belli ve her araçta olabilir. İmzamdaki araçta bu ses yok örneğin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 20197 yıl comment_505021 bildiğim kadarıyla mk3 araçların arka kapı hoparlerinin taban kısmı ile kapı arasında ufak bir boşluk var ve siz basss verdiğinizde hoparlör titreyince kapıa değiyor ve bahsettğiniz ses çıkıyor . kapıyı söktürüp hoparlör ile kapı arasına bir tampon koyarak sesi gidermeyi deneyin . umarım faydası olur Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın