Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford mytouch Focus III Style

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar F3 Style + plus için Ford Mytouch ve Yol bilgisayarı ekranlarını getittireceğim Almanyadan fakat bu ekranların ürün kodları konusunda bilgim yok yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Araştırmalarıma göre Style paketlerde Levha tanıma sistemi için kameralar mevcutmuş doğrumudur ? doğruysa Ekranları değiştirdğimizde bu özelliğide devreye girecekmi ?

Style paketlere sonradan orjinal sunroof takılıyormu ?

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar F3 Style + plus için Ford Mytouch ve Yol bilgisayarı ekranlarını getittireceğim Almanyadan fakat bu ekranların ürün kodları konusunda bilgim yok yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Araştırmalarıma göre Style paketlerde Levha tanıma sistemi için kameralar mevcutmuş doğrumudur ? doğruysa Ekranları değiştirdğimizde bu özelliğide devreye girecekmi ?

MyFordTouch Avrupa dahil satışları yok fakat Abd'den getirip satan olabilir veya ebay.com'dan alıp oraya yollatabilirsin ama gümrük mevzuhatlarını unutma Almanya'nın da şartları var

Ekran değişme ile özellik gelmez,Sadece kutusu mevcut :) Aktif Şehir içi güvenlik sistemi ile aynı yerde olduğundan.

Not:Profil bilgilerinizi güncellemeniz gerekmektedir.Yaş

Yanıtlama zamanı:

Muammer Bey merhabalar

Yakup Bey gerekli cevapları vermiş aslında, ben size bir link vereyim bakın

http://www.ebay.de/i...em=251026816296

Yanıtlama zamanı:

Ve buna ek olarak bu sistemin özelliklerini biliyormusunuz ?

Başta Style da klima manuel ve bu sistem (SYNC) ekranında klima kontrolü dahi var yani otomatik klima olması gerekiyor hem uyumsuzluk olursa sistemle ilgili o zaman sıkıntı yaşarsınız benden söylemesi :)

Yanıtlama zamanı:

Uyumsuzluk falan olmazda sadece o fonksiyonu kullanamazsınız. Yukarıdaki linkteki ürünü satan adam Türk. 1000 Avroya mal ettim diyor. Ki onda ana ünite eksik. Yani ekran ve ön paneli almanız yetmeyecektir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Muammer Bey merhabalar

Yakup Bey gerekli cevapları vermiş aslında, ben size bir link vereyim bakın

http://www.ebay.de/i...em=251026816296

İlginiz için teşekkürler link i inceledim Mertol bey'de link le ilgili bilgileri var sağolsunlar maddi olarak da o urunu almak istediğimizde nneye patlayacağını öğrendik peki Ana üniteyi temin etmek avrupa üzerinde mümkünmüdür. mümkünse fiyat olarak ortalama nedir ?

Yanıtlama zamanı:

Değil. Avrupada satılan bir ürün değil zaten. Ancak yetkili servis kanalı ile sipariş edebilirsiniz ki o da cidden can yakar. Kaldıki hepsini halletmiş olsanız bile arabanızın elektrik tesisatı bununla uyumsuz olacağı için birde araya ara kablo temin etmeniz lazım. Ben o kabloyu yapabilmek için bir önceki kasa amerikan focuslarda kullanılan bluetooth kitlerinden satın almak zorunda kaldım. (ucuz değil liste fiyatı 468 dolar.) Hepsini yaptığınızda dahi tüm sistem ingilizceye dönecek muhtemelen çünkü sadece amerikada sattıkları bir ürün için kalkıp Türkçe seçeneği eklediklerini hiç sanmıyorum.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

yabancı dil önemli değil. tüm sestemi almak istersem fiyat olarak düşünceniz nedir eğer diğer alıcı almazsa ?

Yanıtlama zamanı:

O aletlerin tamamı şu an Bülent Candan'da.. Yukarıda mesaj atmış olan arkadaşta yani. İsterseniz onunla irtibata geçin. Belki satmayı düşünür..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.