Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 20197 yıl comment_501610 Hepinize hayırlı günler... Aracımda su eksiltme problemi ile özel servise götürdüm.Arabayı kaldırdılar ve yağ soğutmaya yarayan yerden su kaçağı olduğunu söylediler.Parçanın değişimi 700 - 800 liraymış.Bu durumlarda biz bu iptal ediyoruz araya bir kit takıyoruz 100-150 liraya sorunun çözülür dediler.Problem yaşatmaz mı dedim yağ soğutucu sonucta ve ben her gün 100 km uzun yol yapıorum dedim.Hiç bişey olmaz dediler.Sizin görüşleriniz nedir bu konuda ? N eyapmalıyım? 700 -800 lira az da değil ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 20197 yıl comment_501615 Bir saat önce, Serhat Öncü yazdı: Hepinize hayırlı günler... Aracımda su eksiltme problemi ile özel servise götürdüm.Arabayı kaldırdılar ve yağ soğutmaya yarayan yerden su kaçağı olduğunu söylediler.Parçanın değişimi 700 - 800 liraymış.Bu durumlarda biz bu iptal ediyoruz araya bir kit takıyoruz 100-150 liraya sorunun çözülür dediler.Problem yaşatmaz mı dedim yağ soğutucu sonucta ve ben her gün 100 km uzun yol yapıorum dedim.Hiç bişey olmaz dediler.Sizin görüşleriniz nedir bu konuda ? N eyapmalıyım? 700 -800 lira az da değil ? taktıkları kitin resimi var mı ? universal ürünler var modifiyeli araçlarda kullanılan 7-10 satır büyüklüğünde ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 20197 yıl Yazar comment_501621 Henüz yaptırmadım ama herhangi bir resim ya da bilgiye sahip değilim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın