Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 20197 yıl comment_501332 Merha arkadaşlar forumda yeniyim ve size bir soru sormak istiyorum Focus 2.5 aracıma Inwells marka led aldım ama montajlarım ama aracın söketler led ampule biraz büyük geldi sallanıyor (sis hariç ) ufak geldi şimdilik bi şekilde tuturdum ama uzun ömürlü değil bunu nasıl hallederim ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim Nisan 17, 20197 yıl Samet Ünlü tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 20197 yıl comment_501334 Otomatik MesajBu konu, Fotoğraflar - Videolar > Benim Arabam kategorisinden Focus II > Ford Garajı > Mk2- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 20197 yıl comment_501377 yuvasını tam bilmiyorum ama tutturduysanız bi şekilde arkasına az bi sıcak silikonla sabitlerseniz işinizi görebilir.yuvayı lambayı tam bilmediğimden fikir yürütüyorum sadece. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 20197 yıl Yazar comment_501394 Evet bantla bi şekilde durdu ama pek sağlam değil max 1 2 ay sonra bant atar sıcak silikon denedik tutmadı normal silikonda denedik ama sonra vazgeçtik bu ampulu sağlam ama çıkarmak istediğimiz zaman çıkacak bi yapışkan arıyoruz Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 20197 yıl comment_501470 2006 focus 2 aracıma dün bende led ampül taktım bendede yarım cm ile kapak kapanmadı ama kapağı biraz ısıtıp esnetince kapandı fakat farları açınca radyoda parazit sorunu çıktı ne alaka olduğunu çözemedim ama farı açınca radyo gidiyor çözümü nedir fikri olan varmı ? Nisan 19, 20197 yıl Oğuzhan Aslan tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın