Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 20197 yıl Yazar comment_507029 Servis volant değişmeli dedi. 5700 tl bir ücret çıktı şanzıman yağı değişimi ile beraber. Orjinal çift kütleli volant 1800 tl varın siz düşünün gerisini. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 20197 yıl comment_507031 Volant değiştiğinde şanzıman yağının da değişmesi mi gerekiyormuş? Benim araçta volant değiştirmişlerdi sabah sarsıntılı ve düzensiz devirli çalışma sebebiyle ama şanzıman yağı değiştirmediler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 20197 yıl Yazar comment_507498 06.07.2019 - 15:45 tarihinde, Erkan C yazdı: Volant değiştiğinde şanzıman yağının da değişmesi mi gerekiyormuş? Benim araçta volant değiştirmişlerdi sabah sarsıntılı ve düzensiz devirli çalışma sebebiyle ama şanzıman yağı değiştirmediler. 10 bin km önce değiştirdiğim yağı değişmek istiyor nuray oto ? başka bi servise sordum boialır evet dedi ama bi yerde toplanır tekrar doldurulur yeni yağ ve filtre sonuçta dedi. Cidden yetkili servisleri anlamıyorum artık. ustada bulamıyorum volantı değişecek. Powershift değince yanaşmıyorlar. bildiğiniz tanıdığınız bu işi bilen bir usta varsa paylaşırsanız sevinirim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın