Yanıtlama zamanı: Mart 12, 20197 yıl comment_497965 Aracın faturasının kesildiği gün garantisi başlar, 2015 model olsada 2019 yılında, faturası kesilirse eğer 4 yıl garanti fatura tarihinden itibaren geçerlidir. Model yılı aranmaz. Ben 4 yıl garantiyi 1 ay ile kaçırdım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 20197 yıl Yazar comment_497979 Fatura tarihine göreyse 2021'e kadar garanti devam edecek o zaman. Ama Semih bey'in dediği gibi, bayi tarafından sonradan takılan parçalar için ne derler bilmiyorum. Deneyip göreceğiz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 20197 yıl Yazar comment_498269 Bu hafta servise gidemedim. İnşallah Pazartesi gideceğim. Bu arada yeni bir mesaj ile karşılaştım. "Dontpanic.exe" ("panik yapma uygulaması" ?) hata vermiş ve kapatılması gerekiyormuş. Bu hata vitesi geriden boşa alırken, yani geri görüş kamerası kapatılırken ortaya çıkıyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 20197 yıl Yazar comment_498498 Bugün servise gittim. Sonradan takılan navigasyon sistemi ile ilgili bir problem varmış. Geri görüş kamerası da naigasyon sisteminin bir parçasıymış. Fakat buradaki servis başka bir marka ile çalışığı için işlem yapamadıklarını söyledi. Ellerinde benzer bir problem varmış, çözmeye çalışıyorlarmış, aracı satan firmada işler daha kolay olurmuş... Ayrıca, Sync güncelleme işlemlerini niye yapmadıklarını sordum. O işlemi hiç yapmadıklarını, bilgileri olmadığını söylediler... ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın