Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 20197 yıl comment_496860 Merhaba focus ailesi 2 kasayı da (mk3 ve mk2.5)kullananlar için ufak bir sorum olacak Orjinal ses sistemi konusunda hangi model önde Focus 3 style paket mi yoksa focus 2.5 kasa mi? (Özellikle Style yazdim çünkü titanyumlarda sony var biliyorum ancak Style paket almayı düşündüğüm için style ses sistemi hakkında bilgim yok) Ayrica 2.5 kasa collection arabaya bindim ve sesi çok güzeldi çok hoşuma gitmişti (basslar harikaydi) focus 3 de aynı performans varmı ? Cevaplarınızı bekliyorum teşekkür ediyorum... ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 20197 yıl comment_496861 Mk2 mca da ses sistemi güzeldi, Mk3 biraz daha zayıf ama tercihi mk3 den yana kullanın derim. Ufak bir bütçeyle hoparlörleri değiştirip yalıtımla harika ses elde edilebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 20197 yıl Yazar comment_496862 2 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Mk2 mca da ses sistemi güzeldi, Mk3 biraz daha zayıf ama tercihi mk3 den yana kullanın derim. Ufak bir bütçeyle hoparlörleri değiştirip yalıtımla harika ses elde edilebilir. Orijinali bozmak istemediğinden sordum aslinda hocam aynı performans olmasada basslar benim için önemli mk3 bunu basarabiliyormu acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 20197 yıl comment_496863 focus 2 2,5 çok çok iyi focus 3lerden, biraz bas açsan pat pat ediyor ..focus 1 de focus 3 ten iyidir ses kalitesi olarak... --0 dakika sonra eklendi-- Bir saat önce, Mehmet Aşkın yazdı: Orijinali bozmak istemediğinden sordum aslinda hocam aynı performans olmasada basslar benim için önemli mk3 bunu basarabiliyormu acaba 3lerin baslar çok kötü pat pat diye vuruyor biraz bass açınca Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 20197 yıl comment_496864 1 dakika önce, Mehmet Aşkın yazdı: Orijinali bozmak istemediğinden sordum aslinda hocam aynı performans olmasada basslar benim için önemli mk3 bunu basarabiliyormu acaba Orj Sony hoparlör takacaksın yani orjinalliği bozulmayacak... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 20197 yıl Yazar comment_496865 7 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Orj Sony hoparlör takacaksın yani orjinalliği bozulmayacak... Hmm anladım hocam öyle birşeyi yapabileceğimi bilmiyordum çok iyi oldu öğrendiğim teşekkürler --0 dakika sonra eklendi-- 10 dakika önce, çağlar çetinkaya yazdı: focus 2 2,5 çok çok iyi focus 3lerden, biraz bas açsan pat pat ediyor ..focus 1 de focus 3 ten iyidir ses kalitesi olarak... --0 dakika sonra eklendi-- 3lerin baslar çok kötü pat pat diye vuruyor biraz bass açınca Hmm bak o kötüymüş işte cevabınız için teşekkür ederim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın