Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20197 yıl comment_495386 Selamunaleykum resmini paylaştığım araç 2007 kasa ghia yalnız aracın ön taraf makyajlı kasa ile aynı 2007 kasada makyaj yok biliyorum sorayım bir dedim yardım olan olmayan tüm focusculara teşekkür ederim .Bu araç hasar kayıtlı binmek için aldığımızı var sayarsak 4 5 sene içerisinde satılabilir mi ? herkese iyi forumlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20197 yıl comment_495387 A.s 2007 de makyaj yok 2008 de makyaj var. Aracın aynalarından anlaşılıyor mk 2 olduğu . Sinyalli aynalar 2007 de gelmeye başlamıştı. Kaput çamurluklar , ön tapon, farlar , ızgara değiştirilerek makyajlı kasa yapılmış. Ucuza aldıysanız aracı yine piyasaya göre ucuza satabilirsiniz. Sonuçta satılmayacak araç yok. Focus 2 , 3 kasalar özellikle dizelleri ikinci elde rağbet gören araçlardır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20197 yıl comment_495388 Otomatik MesajBu konu, Focus II > Ford Garajı > Mk2- Genel Bilgiler kategorisinden Focus II > Ford Garajı > Mk2- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20197 yıl comment_495542 her aracın müşterisi vardır. ucuza alırsınız ucuza satarsınız. cüzi zararları bindiğinize sayarsınız. ben 9 parça yüzeysel boyalı araç almıştım. yine satıldı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 20197 yıl comment_495678 Her araç satılır,mesele alırken gereğinden fazla para vermemek.Ama ben müşteri olsam bu aracı almazdım.Çünkü kazalıda olsa orjinal gibi durmalı.Önü farklı arkası farklı değişik duruyor.Taabi ki kadar sizin. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın